*

Διαφήμιση

Αποστολέας Θέμα: Εκπαιδευτική άδεια μεταπτυχιακού  (Αναγνώστηκε 719 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arg82

 • Newbie
 • *
  • δημοτικός υπάλληλος
  • δήμος αθηναίων
Καλημέρα σας!
Η ερώτηση μου είμαι γιατί έχω ανχωθεί λόγο της κατάστασης που υπάρχει τώρα στην Υπηρεσία μας...
Από την αρχή του 2013 έχω πάρει εκπαιδευτική άδεια η οποία εγκρίθηκε κανονικά από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο μας, και ισχύει για έναν χρόνο, μέχρι το τέλος του 2013 για παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος σχετικό με το αντικείμενο της εργασίας μου.
Η απορία μου είναι ότι έχει περάσει το πρώτο εξάμηνο και 10 μέρες όπου δεν έχω πραγματικό χρόνο εργασίας λόγο της άδειας.
Είχα διαβάσει πριν κάτι μήνες ένα άρθρο στο οποίο ανέφερε ότι ένας δημόσιος υπάλληλος για να μην έχει πρόβλημα ώστε να δει την πόρτα της φυγής, πρέπει ο "πλασματικός" χρόνος εργασίας να μην ξεπερνάει τους 6 μήνες.
Όπως καταλαβαίνεται, εγώ οριακά τον έχω ξεπεράσει, αν και μπορώ ακόμα λογικά να τον δικαιολογήσω (έχω άδεια από το 12 και γύρω στα 60 ρεπό, όπως και μπορώ να μου τα δικαιολογήσει η σχολή λόγο εξεταστικής)
Πρέπει να παγώσω την εκπαιδευτική μου άδεια ώστε να υπάρχει θέμα ή δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα λόγω του ότι είμαι καλυμμένη από την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου?
Παρακαλώ περιμένω την απάντηση μου γιατί από την εργασία μου λόγω της κατάστασης δεν μπορούν να με βοηθήσουν.
Εάν δεν γνωρίζεται και γνωρίζεται κάποιον που μπορεί να με κατευθύνει υπεύθυνα παρακαλώ να μου στείλετε στοιχεία ώστε να επικοινωνήσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας....και την κατανόηση σας.Περιμένω μία άμεση απάντησή σας, όποια και αν είναι αυτή.
Με εκτίμηση, μια απεγνωσμένη "συνάδελφος"


Αποσυνδεδεμένος persefoni

 • Newbie
 • *
  • ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΠΔΔ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Απ: Εκπαιδευτική άδεια μεταπτυχιακού
« Απάντηση #1 στις: 14/07/2013 »
Aγαπητή συνάδελφε, ο χρόνος εκπαιδευτικής άδειας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΣ. Η εκπαιδευτική άδεια είναι υπηρεσιακή άδεια που χορηγείται επειδή η υπηρεσία κρίνει ότι από το μεταπτυχιακό σου θα ωφεληθεί η ίδια και επιστρέφοντας θα προσφέρεις ενισχυμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες. Αυτό είναι το πνεύμα του νομοθέτη. Αν κατάλαβα καλά, δεν είναι άνευ αποδοχών αυτή η υπηρεσία, οπότε μην ανησυχείς καθόλου. Σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τη διεύθυνση εκπαίδευσης.Τα τηλέφωνα θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.