metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μεταταξη απο ΔΕ σε ΠΕ  (Αναγνώστηκε 193 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
geor1234
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 22/06/2010 »

Καλησπερα. Θα ηθελα τις γνωσεις οποιου-οποιας γνωριζει σχετικα με την περιπτωση μου. Βρισκομαι σε μια μπερδεμενη υπηρεσιακη κατασταση που μου δημιουργει και αλλα προβληματα και θα ηθελα να την ξεκαθαρισω.
Πριν περιπου 2-3 χρονια μεταταχτηκα απο ΔΕ- Τεχνικου σε ΠΕ -Διοικητικου.
Και ενω πηρα την μισθολογικη διαφορα παρεμεινα στα παλια μου καθηκοντα του τεχνικου. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος-α, αν επρεπε ηδη να ειχα αλλαξει καθηκοντα βαση των τυπικων προσοντων που εχω πλεον, και ποια διαδιακασια θα πρεπει να ακολουθησω πλεον για να γινει αυτο τωρα. Και σε περιπτωση που μου δημιουργησουν κολληματα γραφειοκρατικα απο την υπηρεσια, ποιες διαδικασιες θα μπορουσα να ακολουθησω.
Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον απαντησει
Καταγράφηκε
ANHSYXOS
ΠΕ Νοσηλευτικής
Hero Member

« Απάντηση #1 στις: 22/06/2010 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Η κατάσταση δεν είναι μπερδεμένη..μάλλον την μπερδέψατε-εννοώ την υπηρεσία που την βολέυει να ασκείς τα ίδια καθήκοντα πρίν την μετάταξη και εσένα φυσικά που ηθελημένα (αγνοια δεν την καταλαβαίνω)ασκείς αλλότρια καθήκοντα..Εν πάσει περιπτώσει στον οργανισμό της υπηρεσίας σου αναφέρεται με ακρίβεια ποιά είναι τα καθήκοντα του ΠΕ Διοκητικού,'οπως επίσης αναφέρει και του ΔΕ Τεχνικού που προσωπικά δεν γνωρίζω να έίναι συναφή.Το μόνο λοιπόν που απομένει να κάνεις για να αλλάξεις-όπως λες-τα πράγματα είναι να ζητησεις απο τον Δ/ντή σου-Προιστάμενο-να ασκείς τα καθήκοντα της ειδικότητας σου.Θα έλεγα ότι δεν χρειάζεται ούτε αίτηση καν να κάνεις για πράγματα που είναι αυτονόητα και το γνωρίζουν οι Προιστάμενοι σου έμμεσοι και άμεσοι.Δεν χρειάζεται να επικυρωθεί ούτε απο Συλλογικό όργανο ούτε απο διοικητική πράξη όλα θα είναι εκ του περισσού.Εάν προφορικά δεν τελεσφορήσει η προσπάθεια σου(πράγμα απίθανο)λόγω της μή νομιμότητας τότε μπορείς εγγράφως να προβείς σε αναφορά-καταγγελία-εξώδικη διαμαρτυρία-αίτηση θεραπείας κ.λ.π.Νομίζω 'οτι είναι κατανοητό ότι δεν έχεις καν το δικαίωμα να ασκείς τα καθήκοντα του Τεχνικού εφόσον έχεις μεταταγεί..Ποιός θα σε καλύψει σε περίπτωση προβλήματος στο αλλότριο καθήκον που ασκείς τώρα;Τι έκθεση αξιολόγησης σου γίνεται σαν ΠΕ Η ΣΑΝ ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΎ;Ολοκληρώνοντας νομίζω ότι πρέπει να το δείς σοβαρά το θέμα εστω και αν υποσχέθηκες να ασκέις τα ίδια καθήκοντα προκειμένου να σου γίνει η μετάταξη σου...ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καταγράφηκε
geor1234
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
*

« Απάντηση #2 στις: 24/06/2010 »

Χαμόγελο Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Με βοηθησαν αρκετα.
Εργαζομαι σε ΑΕΙ, ειμαι αοριστου και 6 χρονια ελιωσα για να παρω το πτυχιο μου δουλευοντας παραλληλα. Δεν υποσχεθηκα τιποτα, απεναντιας μου καθυστερησαν και σχεδον 7 μηνες να διαικπερεωσουν την αιτηση μου για την μεταταξη. Απλως στα ΑΕΙ μη νομισει και κανενας οτι ολα γινονται συννομα. Ο δεσποτισμος και ο νεποτισμος βασιλευει Χαμόγελο.
Τυχαινει να ανηκω στην μειοψηφια του 10% που μπηκα χωρις μεσο οποτε παιρνει λιγο παραπανω χρονο να δρομολογηθουν καποιες αυτονοητες διαδικασιες. Για αυτο τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη με νομικιστικους ορους και διαδικασιες και ψαχνω πληροφοριες που θα με βοηθησουν.
Ευχαριστω και παλι.
Καταγράφηκε
ANHSYXOS
ΠΕ Νοσηλευτικής
Hero Member

« Απάντηση #3 στις: 24/06/2010 »

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΄΄Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ΄΄ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ (ΝΕΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ) ΕΙΝΑΙ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΕΣΗΣ..ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: