PhD
ΕΕΠ
|
 |
« Απάντηση #20 στις: 18/05/2009 » |
|
H απάντηση αφορά στον smgpap
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
chris ntak
ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #21 στις: 19/05/2009 » |
|
καλημερα κ καλη εβδομαδα,μαλλον με μπερδεψες αλλα ευχαριστω για το χρονο σου.Τελικα οπως κ ναχει ταχουν κανει ετσι ωστε καποιοι να βολευονται,δεν εξηγηται γιατι δεν υπαρχει ενιαια γραμμη που να ακολουθηται σε αυτα τα πραγματα.εξαιρεσεις επι εξαιρεσεων......αυτα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tzelka
ΤΕ Βιβλιοθηκονομίας
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #22 στις: 19/05/2009 » |
|
Ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο ξεκινά η διαδικασία αναγνώρισης προϋπηρεσίας σε Ειδικούς λογαριασμούς με εξαρτημένη εργασία, μέσα στην υπηρεσία. Δηλαδή, π.χ. υποβάλλει ο υπάλληλος τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας μαζί με τις βεβαιώσεις του υπεύθυνου του έργου, στο τμήμα διοίκησης της υπηρεσίας του; Κατόπιν η υπηρεσία, είναι υποχρεωμένη να αναλάβει (ανάλογα με το φόρτο εργασίας της) την επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας ή ο υπάλληλος πρέπει να κάνει κάτι μόνος του; Ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PhD
ΕΕΠ
|
 |
« Απάντηση #23 στις: 19/05/2009 » |
|
Καλησπέρα, Ο αρμόδιος υπάλληλος βασιζόμενος στην κείμενη νομοθεσία [περί αναγνώρισης προϋπηρεσίας στο δημόσιο], εκδίδει την απόφαση/πράξη αναγνώρισης και την προωθεί για υπογραφή στον αρμόδιο Δ/ντή. Αναδρομικά δικαιούσαι από την ημέρα που υπέβαλες αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά για αναγνώριση προϋπηρεσίας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
er
ΤΕ Φυσικοθεραπείας
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #24 στις: 29/06/2009 » |
|
καλημέρα Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου πειτε που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο άρθρο (εαν υπάρχει) που λέει ότι η υπηρεσία (Ν.Π.Δ.Δ) υποχρεούται να αναγνωρίσει την προυπηρεσία του υπαλλήλου της μετά από την ημερομηνία αίτησης του υπαλλήλου. Γιατί ενώ εγώ έκανα την πρώτη αίτησή μου στις 12 Μαρτίου του 2008 μετά εκ νέου μου ζητήθηκε να κάνω και δεύτερη αίτηση στις 15 Νοεμβρίου (γιατί μου ζητούσαν και άλλα εγγραφα) μου έδωσαν αναδρομικά απο την ημερομηνία της δεύτερης αίτησής μου. Εγώ γνωρίζω πως μετράει η πρώτη αίτησή γιατί η δεύτερη είναι συμπληρωματική της πρώτης αλλά αυτό δεν μπορώ να το τεκμηριώσω με κάποιο συγκεκριμένο νόμο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tzelka
ΤΕ Βιβλιοθηκονομίας
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #25 στις: 01/07/2009 » |
|
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα κατά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων μιας προκήρυξης, -χωρίς να έχει κληθεί ο διοριστέος για να πιάσει δουλειά, -να υποβάλλει στην υπηρεσία διορισμού, τα δικαιολογητικά της προϋπηρεσίας των Ειδικών Λογαριασμών, έτσι ώστε να του καταβληθούν νωρίτερα τα αναδρομικά και να γλιτώσει περιπτώσεις καθυστέρησης των αναδρομικών, όπως στην περίπτωση του er. Ευχαριστώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
smgpap
ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #26 στις: 28/07/2009 » |
|
αναγνωρίζεται η στρατιωτική υπηρεσία κληρωτού και έφεδρου που συμπίπτει με πολιτική υπηρεσία, εφόσον παρασχέθηκε μέχρι την έναρξη ισχύος του Ν. 3205/2003…………….
Νομίζω είναι θέμα ερμηνείας διότι γιατί να μην ερμηνεύεται ότι αναγνωρίζεται η στρατιωτική υπηρεσία όταν οι υπηρεσίες που παρέχεις στον στρατό να είναι σε ειδικότητα που έχεις τις σχετικές σπουδές.
γιατί ερμηνεύεται η πρόταση "να συμπίπτει με πολιτική υπηρεσία" ώς παράλληλη υπηρεσία σε δημόσια υπηρεσία ανεξαρτήτου κλάδου σπουδών και όχι να ερμηνεύεται ώς υπηρεσία σε τμήμα του δημοσίου που έχεις σποδές και προυπηρεσία σε πολιτική δραστηριότητα.
άλλωστε το πως το ερμηνεύουμε εμείς δεν έχει νόημα εάν υπάρχουν αποφάσεις δεδιασμένες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PhD
ΕΕΠ
|
 |
« Απάντηση #27 στις: 28/07/2009 » |
|
οτι πεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PhD
ΕΕΠ
|
 |
« Απάντηση #28 στις: 28/07/2009 » |
|
προς tzelka για να υποβάλλεις αίτηση για αναγνώριση προυπηρεσίας πρέπει να είναι διορισμένος υπάλληλος, δηλ ΦΕΚ και ανάληψη υπηρεσίας, διαφορετικά είσαι απλός πολίτης ως εκ τούτου τη αίτηση για αναγνώριση προυπηρεσίας να κάνεις εφόσον δεν έχεις διορισθεί ακόμη??? δεν μπορούν να ανατρέξουν τα οικονομικά σου πριν την ανάληψη................ μπορείς να κάνεις αίτηση με τα δικαιολογητικά της προυπηρεσίας σου την ημέρα της άνάληψης.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
monomaxos3
ΕΕΠ
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #29 στις: 04/08/2009 » |
|
καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας. Εργαζομαι εδω και 12 χρονια στο δημοσιο συγκεκριμενα 5 χρονια στον στρατο σαν ΕΠΥ, και αλλα 7 χρονια σε σωμα ασφαλειας. Αυτην τη στιγμη κοιταω θεσεις δημοσιου σε δημους κλπ κατηγοριας ΔΕ38 ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Η/Υ. θα ηθελα να ρωτησω αν θα μετρησουν ολα τα χρονια που εχω εργαστει στο Δημοσιο και θα μπω στο αναλογο κλιμακιο, η μόνο η προϋπηρεσία που διαθετω στο δημοσιο για την κατηγορια αυτη και ειναι 75μηνες. ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|