metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 ... 7 8 [9] 10
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας  (Αναγνώστηκε 31857 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lewis
ΔΕ Τεχνικών
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #80 στις: 04/03/2010 »

Καλημερα σας. Παρακαλω διαφωτιστε με. Ιουνιο 2008 εκανα αιτηση αναγνωρισης προυπηρεσιας. Μετα 3 μηνες μου ζητησαν προφορικα,να προσκομισω αλλα δυο χαρτια απο το ΓΕΣ κ το ΓΕΑ. Αμεσως τα ζητησα απο τα εν λογω γραφεια,τα οποια μου τα απεστειλαν μετα απο 5 μηνες. Τα πηγα στην υπηρεσια μου κ μου ζητησαν εκ νεου αιτηση. Αποτελεσμα να μην μου προσμετρηθει το διαστημα μεταξυ των αιτησεων κ η αλλαγη κλιμακιου να καθυστερει γυρω στο 10μηνο. Σε ερωτηση μου στο διοικητικο διευθυντη μου απαντησε οτι λαμβανεται υπ'οψη η δευτερη αιτηση. Συναδελφοι μου λενε οτι δεν ειναι ετσι κ θεωρησα φρονιμο να σας ρωτησω. Ισχυει κατι τετοιο? Ευχαριστω...
Καταγράφηκε
tseta01
ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
Newbie
*

« Απάντηση #81 στις: 04/03/2010 »

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟ Η ΤΗ ΧΑΝΩ ΤΕΛΕΙΩΣ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καταγράφηκε
ANHSYXOS
ΠΕ Νοσηλευτικής
Hero Member

« Απάντηση #82 στις: 04/03/2010 »

καλημερα!Υπηρεσία για μισθολογική εξέλιξη
άρθρο 15 Ν.3205/2003
Παράθεση
1. Ως υπηρεσία για την εξέλιξη των υπαλλήλων στα μισθολογικά κλιμάκια του άρθρου 3 του παρόντος νόμου, λαμβάνεται υπόψη:
• Η υπηρεσία που προσφέρεται στο Δημόσιο, σε Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. με σχέση εξαρτημένης εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου.
• Η προϋπηρεσία σε Υπηρεσίες Κρατών - Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και της Κυπριακής Δημοκρατίας, αντίστοιχες με αυτές του προηγούμενου εδαφίου.
• Κάθε πραγματική και συντάξιμη δημόσια υπηρεσία που υπολογίζεται για τη συμπλήρωση της 35ετίας, ανεξάρτητα από το φορέα που έχει προσφερθεί.
• Ο χρόνος αποδεδειγμένης υπηρεσίας στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες των πολιτικών προσφύγων, των συζύγων και των τέκνων αυτών, που έχουν επαναπατρισθεί μέχρι την 31.12.1996.
• Κάθε προϋπηρεσία, που από ισχύουσες διατάξεις αναγνωρίζεται ως πραγματική δημόσια υπηρεσία στις θέσεις που υπηρετούν.
• Η προϋπηρεσία που έχει προσφερθεί με την ιδιότητα του μόνιμου, εθελοντή ή ανακαταταγμένου στρατιωτικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα, μετά την αφαίρεση του χρόνου που θα υπηρετούσε ο υπάλληλος ως κληρωτός ή έφεδρος, εάν δεν είχε καταταγεί ως στρατιωτικός (μόνιμος, εθελοντής ή ανακαταταγμένος).
• Η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών σε σχολεία της Κύπρου και ισότιμα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί για απονομή σύνταξης, καθώς και η προϋπηρεσία τους σε σχολεία της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
• Χρόνος μέχρι οκτώ ( 8 ) έτη που έχει ληφθεί υπόψη ως προσόν διορισμού υπαλλήλων που υπηρετούσαν κατά την31.12.1996.
• Ο χρόνος απεργίας, κανονικής άδειας και διαθεσιμότητας λόγω νόσου.
• Ο χρόνος παροχής υπηρεσίας με σύμβαση μίσθωσης έργου ή με ανάθεση κατ' αποκοπήν εργασίας, εφόσον οι υπηρεσίες αυτές έχουν χαρακτηριστεί με διάταξη νόμου ή με δικαστική απόφαση ότι διανύθηκαν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (εξαρτημένης) ή εφόσον σύμφωνα με τα υπηρεσιακά έγγραφα συντρέχουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:
απασχόληση κατά το σύνηθες δημοσιοϋπαλληλικό ωράριο,
παροχή εργασίας στο χώρο της δημόσιας υπηρεσίας και με την άμεση εποπτεία της υπηρεσίας και
αμοιβή ανάλογη με των προσλαμβανομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου.
• Η ιεροψαλτική προϋπηρεσία με τις προϋποθέσεις που τίθενται από τις διατάξεις της παραγράφου 8 του άρθρου 3 του Ν. 2320/1995 (ΦΕΚ 133 Α'). ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καταγράφηκε
pho
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Newbie
*

« Απάντηση #83 στις: 04/03/2010 »

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.
Καταγράφηκε
natstrei
ΔΕ Τεχνικών
Newbie
*

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #84 στις: 12/03/2010 »

Καλημέρα! Διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ τον 10/2009 σε δήμο στο Ν. Κεφαλλονιάς. Πριν από αυτό εργαζόμουν ως συμβασιούχος στο ΥΠ.ΠΟ. επί 10ετία. Το ΑΣΕΠ αναγνώρισε και μοριοδότησε όλη την προυπηρεσία μου στο ΥΠΠΟ (εννοώ και τους εργολάβους), ενώ ο δήμος έλαβε υπ' οψιν μόνο τις συμβάσεις που είχα απ' ευθείας με το ΥΠΠΟ. Το ΑΣΕΠ επίσης με μία απόφαση της ολομέλειας του , έκρινε πως οι συμβασιούχοι του ΥΠΠΟ, οι οποίοι εργάζονται κατά κύριο λόγο με εργολάβους , έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας με το υπουργείο και ως εκ τούτου η προυπηρεσία τους αναγνωρίζεται ασχέτως από το ποιος χρηματοδοτεί.
Η ερώτηση είναι , με ποιον τρόπο θα πρέπει να κινηθώ έτσι ώστε να μου αναγνωρισθεί η προυπηρεσια μου στο ακέραιο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
« Τελευταία τροποποίηση: 12/03/2010 από natstrei » Καταγράφηκε
koskrep
ΔΕ Τεχνικών
Newbie
*

« Απάντηση #85 στις: 30/03/2010 »

Καλησπερα.Υπηρετησα στο Π.Ν. με ειδικοτητα ηλεκτροτεχνιτη.Τωρα διοριζομαι στο ΓΕΝ ως πολιτικο προσωπικο με ειδικοτητα ΔΕ ηλεκτροτεχνιτη.Θα αναγνωρισθει ως προυπηρεσια; Ευχαριστω.
Καταγράφηκε
ANHSYXOS
ΠΕ Νοσηλευτικής
Hero Member

« Απάντηση #86 στις: 30/03/2010 »

ΜΕ ΤΟ Π.Ν ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
Καταγράφηκε
koskrep
ΔΕ Τεχνικών
Newbie
*

« Απάντηση #87 στις: 30/03/2010 »

Πολεμικο ναυτικο
Καταγράφηκε
ANHSYXOS
ΠΕ Νοσηλευτικής
Hero Member

« Απάντηση #88 στις: 31/03/2010 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!άρθρο 15 Ν.3205/2003
Παράθεση
Αναγνώριση προϋπηρεσίας :•Η προϋπηρεσία που έχει προσφερθεί με την ιδιότητα του μόνιμου, εθελοντή ή ανακαταταγμένου στρατιωτικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα, μετά την αφαίρεση του χρόνου που θα υπηρετούσε ο υπάλληλος ως κληρωτός ή έφεδρος, εάν δεν είχε καταταγεί ως στρατιωτικός (μόνιμος, εθελοντής ή ανακαταταγμένος).ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
« Τελευταία τροποποίηση: 31/03/2010 από ANHSYXOS » Καταγράφηκε
koskrep
ΔΕ Τεχνικών
Newbie
*

« Απάντηση #89 στις: 31/03/2010 »

Ευχαριστω για την απαντηση
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 7 8 [9] 10
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: