metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 ... 8 9 [10] 11
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μετατάξεις και αποσπάσεις από Δήμους (ΟΤΑ Α') σε Νομαρχίες και αντίστροφα.  (Αναγνώστηκε 25906 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
lester
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: 04/02/2010 »

Καλησπέρα,

Εγώ πάντως ακόμη δεν έχω ξεκαθαρίσει εάν μπορεί να γίνει μετάταξη από ΟΤΑ σε ΝΠΔΔ (όχι παραμεθορίου). Τι ισχύει τελικά;

Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ
ΤΕ Βιβλιοθηκονομίας
Newbie
*

« Απάντηση #91 στις: 05/02/2010 »

Μπορείς να μου πείς κάποιες λεπτομέριες σχετικά με απόσπαση-προγρ/κή σύμβαση?
[/quote]

Καταγράφηκε
ΜΑΡΙΩ
ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
Newbie
*

« Απάντηση #92 στις: 04/03/2010 »

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με μετάταξη σε Νομαρχία.
Από ότι έχω καταλάβει είναι σχεδόν σίγουρο πλέον ότι θα μπει σε εφαρμογή ο Καποδίστριας 2. Οπότε οι Νομαρχίες θα γίνουν λιγότερες ή ακόμα και θα καταργηθούν. Επειδή προχωράω σε μετάταξη προς Νομαρχία και ας πούμε ότι πάρω τις περιβόητες υπογραφές που χρειάζονται μήπως εν τέλει μου κόψουν την μετάταξη από το υπουργείο εσωτερικών ή την Περιφέρεια λόγω του ότι θα καταργηθούν οι Νομαρχίες οπότε δεν υπάρχει λόγος να μεταταχθώ προς αυτές.
Πραγματικά βρίσκομαι σε δίλημμα μήπως κάνω τσάμπα προσπάθειες και τελικά καθυστερήσω ακόμα πιο πολύ λόγω του θέματος αυτού.
Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση ή συμβουλή.
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ;
Καταγράφηκε
ΡΙΤΑ
ΠΕ Περιβάλλοντος
Newbie
*

« Απάντηση #93 στις: 10/03/2010 »

Καλημέρα. Θέλω να αιτηθώ για μετάταξη από Νομαρχία σε Δήμο ή Περιφέρεια. Ο νόμος περί απαγόρευσης μετάταξης πριν τη συμπλήρωση της πενταετίας δεν ισχύει για τους υπαλλήλους Νομαρχιών?
Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Ποιος νόμος διέπει τις μετατάξεις από Νομαρχίες σε άλλες υπηρεσίες δημοσίου?
Παρακαλώ διαφωτίστε με γιατί ακούω διαφορετικά πράγματα από εδώ και από εκεί και έχω καταμπερδευτεί.
Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
Gioia
ΠΕ Περιβάλλοντος
Newbie
*

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #94 στις: 15/04/2010 »

Υπάρχει περίπτωση μετάταξης πριν τη διετία αν συντρέχουν λόγοι πολυτεκνίας και εντοπιότητας?
Καταγράφηκε
ΤΖΟΥΛΙΑ
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Newbie
*

« Απάντηση #95 στις: 20/04/2010 »

ROOT??? εχει βγει τιποτα για μεταταξεις απο δημους σε δημους οποιος θελει πριν ακομα παρέλθει η  διετια??? κατι διαβασα εχτες στην εφημεριδα τα  νεα....
το φεκ που θα δημοσιευτει για τις μεταταξεις θα τους πιανει όλους τελικα???
οποιος θα θέλει να κανει μεταταξη θ αμπορει χωρίς εμποδιο??
Καταγράφηκε
Κάτια
ΔΕ 01 (Δευτεροβ. Εκπ.)
Newbie
*

« Απάντηση #96 στις: 27/04/2010 »

ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΆΘΕΣΗΣ Η ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΣΕ ΞΈΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗ , ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Καταγράφηκε
ΔΙΚΑΙΟΣ
ΠΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #97 στις: 19/05/2010 »

Θα μπορούσα να έχω και εγώ το μύνημα για την απόσπαση -προγραμματική σύμβαση πριν τη διετία?Ευχαριστώ.
Καταγράφηκε
asd
ΠΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #98 στις: 21/05/2010 »

γεια σας,

ήθελα να κάνω μετάταξη απο νομαρχια σε περιφερεια, αλλά δεν γίνεται λόγω πενταετιας.
Μου ειπαν πως απο νομαρχια πριν την πενταετια μπορεις να πας μόνο σε νομαρχια ή σε δημο εφοσον εχεις κλεισει τη διετια.
Αυτο γιατι ο νομος του 2009 λεει για μεταταξεις βασει του αρθρου 71 ή αλλων διαταξεων και εννοει αμιγως δημοσιες υπηρεσιες.
Λόγω αυτού, δεν υπαρχει προβλημα για τις νομαρχιες αλλα και για τους ΟΤΑ που δεν ειναι δημοσιο.
Τι ακριβως ισχυει για το καθεστως των ΟΤΑ;
Μπορει να υπαρξει το ιδιο προβλημα (πενταετια) για δημο επειδη είναι ΝΠΔΔ;
Καταγράφηκε
asd
ΠΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #99 στις: 02/06/2010 »

Καλησπέρα,

στο άρθρο 109 για τις μετατάξεις των υπαλλήλων των Ν.Α. λέει το εξής:

Η μετάταξη γίνεται με το βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο που κατέχει ο μετατασσόμενος με την τυχόν διατηρούμενη σε αυτό προσωπική διαφορά.

Αυτό ισχύει και για μετάταξη από Νομαρχία σε Δήμο; Δηλαδή αν κάποιος πάει από Νομαρχία σε Δήμο θα παίρνει και το επίδομα προσωπικής διαφοράς που παίρνει τώρα στη Νομαρχία;
Ρωτάω γιατί όταν από νομαρχία πας σε Δήμο, δεν πληρώνεσαι πλέον από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά από τον Δήμο.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 8 9 [10] 11
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: