metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 30
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μισθοί στο Δημόσιο  (Αναγνώστηκε 59116 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
root

Administrator
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #10 στις: 08/10/2008 »

Η Natasa δυστυχώς υπογραμμίζει άλλη μια κατηγορία υπαλλήλων (διοικητικοί ΑΕΙ/ΤΕΙ) που επίσης μισθολογικά είναι στα χαμηλά στρώματα.
Καταγράφηκε
pap2man
ΤΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #11 στις: 10/10/2008 »

Καλημερα, ως νεοδιοριζομενος θα ηθελα να ρωτησω το εξης : την αποζημιωση του ΥΠΕΧΩΔΕ 6 και 7 τοις χιλιοις, την δικαιουνται ολοι οι μηχανικοι , εκτος των εργαζομενων σε ΝΠΙΔ?Δηλαδη στη μισθοδοσια θα υπαρχει το επιδομα-αποζημιωση των 500 ή 300Ε?
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #12 στις: 10/10/2008 »

όχι στην μισθοδοσία. Αυτά κατατίθενται από το ΥΠΕΧΩΔΕ στην Εμπορική, δεν αποτελέι τακτική μισθοδοσία αλλά ένα είδος αποζημίωσης, με το ΥΠΕΧΩΔΕ θα πρέπει να επικοινωνήσετε αφού διοσιστείτε.
Καταγράφηκε
pap2man
ΤΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #13 στις: 10/10/2008 »

Ευχαριστω!!!
Η αποζημιωση αυτη ειναι μηνιαια ή κατατιθεται σε τακτα διαστηματα με τη μορφη αναδρομικων?
Καταγράφηκε
etaa_nomikwn
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
*

« Απάντηση #14 στις: 19/10/2008 »

Υπάρχουν τα λεγόμενα καλά υπουργεία με διάφορα επιδόματα ανεξαρτήτως ή βάσει ειδικότητας.

Οι κορυφές είναι
Υπ. Οικονικών με τα ΔΙΒΕΕΤ (εφοροιακοί) και ΔΕΤΕ (τελωνειακοί).
Υπ. Μεταφορών
Υπ. Εσωτερικών
ΥΠΕΧΩΔΕ

απο εκεί και πέρα το χάος.

Εξαίρεση οι Δήμοι (με τα έξοδα κίνησης και το επίδομα ειδικής απασχόλησης)

Ουραγοί μάλλον οι εκπαιδευτικοί, οι υπάλληλοι Νομαρχιών και υπάλληλοι Περιφερειών.

Επίσης οι μηχανικοί του Δημοσίου λαμβάνουν αποζημίωση από το ΥΠΕΧΩΔΕ
τα λεγόμενα 6 και 7 τοις χιλίοις (γύρω στα 500 Ευρώ μηνιαίως και οι ΤΕ γύρω στα 300, ανεξαρτήτως Υπηρεσίας αρκεί να είναι στο Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ όχι στα ΝΠΙΔ).

Root, γιατί λες ότι το Υπουργείο Μεταφορών είναι στα κορυφαία; Μιλάς για την Κεντρική Υπηρεσία; Το λέω γιατί δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Μόνο λίγοι παίρνουν extra επιδόματα, όπως π.χ. οι εξεταστές στην οδήγηση. Ξέρεις αν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας που υπάγεται στο Υπ. Μεταφορών είναι καλές οι αποδοχές για ΠΕ διοικητικού οικονομικού; 
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #15 στις: 19/10/2008 »

Οι εξεταστές είναι ως επι το πλείστον των Νομαρχιών.
Οι υπάλληλοι της ΚΥ του Υπ. Μεταφορών επίσης αμείβονται καλά.
Οι ελεγκτές επίσης της ΥΠΑ έχουν κορυφαίες αποδοχές. Για ΠΕ Διοικητικού στη ΥΠΑ δεν γνωρίζω
Καταγράφηκε
etaa_nomikwn
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
*

« Απάντηση #16 στις: 19/10/2008 »

Οι εξεταστές είναι ως επι το πλείστον των Νομαρχιών.
Οι υπάλληλοι της ΚΥ του Υπ. Μεταφορών επίσης αμείβονται καλά.
Οι ελεγκτές επίσης της ΥΠΑ έχουν κορυφαίες αποδοχές. Για ΠΕ Διοικητικού στη ΥΠΑ δεν γνωρίζω

Αυτό για τους εξεταστές δεν το ήξερα. Απλά μου είχαν πει ότι οι υπάλληλοι του υπ. μεταφορών που είναι εξεταστές αμοίβονται καλά (για τα επίσημα χρήματα μιλάω). Εννοείται οι ελεγκτές πληρώνονται καλά! Πάνω από 2000 το μήνα παίρνουν. Αλλά οι διοικητικοί δε νομίζω να παίρνουν αρκετά...εννοείται όχι 2000...πιθανόν είναι στακανονικά χρήματα του δημοσίου. Όσο για την Κεντρική Υπηρεσία που λες...ε, νομίζω σε κάθε υπουργείο η Κεντρική Υπηρεσία πληρώνεται καλά! Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Παιδείας, που υπάρχει κόντρα των υπολοίπων με αυτούς της Κεντρικής, γιατί παίρνουν αρκετά περισσότερα...
Καταγράφηκε
Γεωργία
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Jr. Member
**

« Απάντηση #17 στις: 27/10/2008 »

Παιδις καλημέρα. διαβάζω τους μισθούς και τα επιδόματα που αναφέρετε και τρελαίνομαι. Εργάζομαι 8 χρόνια επισήμως και 11 ανεπισήμως σε μία υπηρεσία πυ πλεον ανήκει στο υπουργείο εσωτερικών, είμαι παντρεμένη με ένα παιδί και στην παραμεθόριο και παίρνω 1100 με το ζόρι. (ΔΕ) Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα βέβαια. Από την υπηρεσία μου δεν μπορώ να κάνω μεταταξη σε Δημο, μπορώ όμως σε νομαρχία.
Από ό,τι κατάλαβα στη Νομαρχία πληρώνονται πολύ χαμηλά, Αν τελικά μεταταγώ θα χάσω το μισθό που παίρνω?
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #18 στις: 27/10/2008 »

Τι εννοείς επισήμως 8 και ανεπισήμως 11 χρόνια;
Καταγράφηκε
Γεωργία
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Jr. Member
**

« Απάντηση #19 στις: 29/10/2008 »

Από το 1997 μέχρι το 2000 εργάζομαι με ένα ιδιότυπο καθεστώς (εγώ και αλλά 139 άτομα της σειράς μου) που δυστυχώς παραπάνω δεν μπορώ να εξηγήσω. αυτά τα χρόνια είναι χαμένα και κανείς μας δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.
Από το 2000 είμαι μόνιμη γιαυτό και λέω επίσημα 8.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 30
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: