metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 ... 27 28 [29] 30
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μισθοί στο Δημόσιο  (Αναγνώστηκε 59118 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mihali57
ΔΕ Οδηγών
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #280 στις: 05/03/2010 »

Δυστυχώς αγαπητέ MDK . Σε έχουν κάνει και εσένα πλύση εγκέφαλου που κάνουν εδώ και τρις μήνες μέσω των μειδία και σίγουρα το κατάφεραν . Αλλά τα πράγματα  είναι πολύ απλά ο ιδιωτικώς τομέας πάντα ακόλουθη το δημόσιο κατά πόδας και θα δεις σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα πως θα μας ακολουθήσει  ο ιδιωτικώς τομέας και μακάρι να μην πάθη τα χειρότερα. Όσο για τους μη σωστούς υπάλληλους που σίγουρα υπάρχουν επιβάλλεται να τους κανείς γραπτή αναφορά και θα δεις πως θα αλλάξουν . Και μη μου πεις ότι δεν μπορείς  απλά τους ανέχεσαι σε πληροφορώ ότι με τρις αναφορές ο υπάλληλος μπορεί να χάσει ακόμα και την θέση του .       
Καταγράφηκε
arlekinos
ΠΕ 02 (Δευτεροβ. Εκπ.)
Newbie
*

« Απάντηση #281 στις: 07/03/2010 »

Μια ερωτηση,

Ξερει κανεις ποιος ειναι ο μισθος και τα επιδοματα (αν υπαρχουν) στον ΕΟΤ (ελληνικος οργανισμος τουρισμου);

Ευχαριστω!
Καταγράφηκε
Gioia
ΠΕ Περιβάλλοντος
Newbie
*

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #282 στις: 23/03/2010 »

Γνωρίζει κάποιος πόσες είναι περίπου οι κρατήσεις ενός πρωτοδιοριζόμενου ΠΕ (17ο Μ.Κ.) σε Νομαρχία?
Καταγράφηκε
ALEXALEX
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Jr. Member
**

« Απάντηση #283 στις: 24/03/2010 »

Gioia ,
δεν ξέρω για τις κρατήσεις αλλά μπορώ να μάθω.
Αυτό που ξέρω γιατί το συζητούσαμε πρόσφατα με νέο συνάδελφο , είναι ότι σε ΝΑ , ΠΕ νεοδιορισμένος και χωρίς οικογενειακά επιδόματα παίρνει ακριβώς 851 €.
Πως σας φαίνεται ??
Ίσως το παράδειγμα μπορεί να δώσει σε όλους να καταλάβουν γιατί τα επιδόματα  πρέπει τελικά να κοπούν και να τεθεί επιτέλους θέμα ενιαίου μισθολογίου, στο οποίο θα παίρνουν όλοι έναν αξιοπρεπή μισθό, ίδιο για όλους τους υπαλλήλους (με ίδια προσόντα και αντικείμενο). Δεν μπορεί να διαφοροποιούνται οι αποδοχές μονο και μόνο επειδή ο υπάλληλος ανήκει στην τάδε υπηρεσία.....
Καταγράφηκε
deadp
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Newbie
*

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #284 στις: 24/03/2010 »

Gioia ,
δεν ξέρω για τις κρατήσεις αλλά μπορώ να μάθω.
Αυτό που ξέρω γιατί το συζητούσαμε πρόσφατα με νέο συνάδελφο , είναι ότι σε ΝΑ , ΠΕ νεοδιορισμένος και χωρίς οικογενειακά επιδόματα παίρνει ακριβώς 851 €.
Πως σας φαίνεται ??
Ίσως το παράδειγμα μπορεί να δώσει σε όλους να καταλάβουν γιατί τα επιδόματα  πρέπει τελικά να κοπούν και να τεθεί επιτέλους θέμα ενιαίου μισθολογίου, στο οποίο θα παίρνουν όλοι έναν αξιοπρεπή μισθό, ίδιο για όλους τους υπαλλήλους (με ίδια προσόντα και αντικείμενο). Δεν μπορεί να διαφοροποιούνται οι αποδοχές μονο και μόνο επειδή ο υπάλληλος ανήκει στην τάδε υπηρεσία.....

Παρότι είμαι υπάλληλος ΙΔ.Α.Χ. σε Δήμο, πρέπει να συμφωνήσω με τα παραπάνω.
100%
Καταγράφηκε
christylime
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Newbie
*

« Απάντηση #285 στις: 16/04/2010 »

ξερει καποιος τι μισθο παιρνουν στον εφετ πρωτοδιοριζομενο δε και στην κεντρικη υπηρεσια του υπ. παιδειας?που ειναι καλυτερα?
Καταγράφηκε
margo
Newbie
*

« Απάντηση #286 στις: 17/04/2010 »

Παράθεση
Μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε . Ο μέσος  βασικός έπρεπε να είναι σήμερα  1800 εύρο .
Ρε φίλε, έχεις βγει ποτέ να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα να δεις τί λέφτά θα έπαιρνες που θα μας πεις για 1.800 ευρώ;
Αν δε σου αρέσουν τα λεφτά που παίρνεις, παραιτήσου.
Μα καλά, πόσο ανάλγητοι είστε τελικά; Δε βλέπετε που το Κράτος μας κάθε τόσο δανείζετε υπέρογκα ποσά (σε βάρος των παιδιών μας) για να πληρώνεστε στην ώρα σας; Λίγη τσίπα δεν έχετε;
Ειλικρινά, εύχομαι αυτή η περίφημη χρεωκοπία του Κράτους να έρθει τελικά για να θυμηθείς το γνωμικό "αυτά που έχουμε ποτέ δεν τα εκτιμάμε".
Λίγη τσίπα ρε!!!
Αν πιστεύετε ότι η χρεωκοπία του κράτους οφείλεται στους μισθούς του δημοσίου, τι να πω.. μάλλον εστιάζετε εκεί που σας δείχνουν τα ΜΜΕ.
Έλεος.. έχει βρωμίσει ο τόπος μίζες και μεγαλοφοροφυγάδες.. ή μήπως έχουμε ξεχρεώσει τα μεγάλα υπερκοστολογημένα έργα των ολυμπιακών-το μεγάλο φαγοπότι όπου ο απλός αφελής λαός έτρεχε με τα σημαιάκια.. ήρθε και η ώρα να πληρώσουμε το πανηγύρι και τους λοιπούς λογαριασμούς.. εμείς όμως.. όχι αυτοί που τα έφαγαν..
Τουλάχιστον οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν και λουφαδόρους θα βρεις και στον ιδιωτικό τομέα.
Και να πω και κάτι άλλο που σκέφτομαι.. η μονιμότητα θα έπρεπε να ισχύει για όλους μέσα στα πλαίσια μιας κοινωνικής πολιτικής. Γιατί στα 50 και στα 60 κανείς δε θα σε παίρνει, ούτε τα κουράγια θά χεις γιατί σ εχουν ξεζουμίσει οι προηγούμενοι, ούτε θα μπορείς να μιλάς για δικαιώματα.. Παρεπιπτόντως ήμουν στον ιδιωτικό τομέα 15 χρόνια και θεωρώ υποχρέωση του εργοδότη -όποιος κι αν είναι αυτός- να με πληρώνει στην ώρα μου.
Το ανέκδοτο με την αγελάδα του γείτονα το ξέρετε?...
Καταγράφηκε
tatis
Newbie
*

« Απάντηση #287 στις: 17/04/2010 »

Συμφωνώ μαζί σου margo...κ το ανέκδοτο το ξέρω...
Δν πρέπει να βλέπουμε τι προνόμια έχουν οι δημ. υπάλληλοι, αλλά ότι τα ίδια να έχει κ ο ιδ. υπάλληλος.  Αλλά επειδή στο ιδ. τομέα δν έχουμε τα κότσια να μιλήσουμε κ να αντιδράσουμε βγάζουμε χολή στους δημ. υπαλλήλους. Πολλοί χάρηκαν που θα μειωθούν τα δώρα κατά 30% χωρίς να ξέρουν όμως ότι στον δημ. τομέα το Δ. Πάσχα δν είναι μισός μισθός, ούτε κ το Δ. Χριστουγέννων ένας ολόκληρος, όπως είναι στον ιδιωτικό. Πολλοί επίσης χάρηκαν για την μείωση των αποδοχών, χωρίς να σκεφτούν ότι, ότι ξεκινάει από τον δημ. τομέα παίρνει "μπάλα" κ τον ιδιωτικό. Να δω τώρα, που σκέφτονται να μειώσουν τις αποδοχές ΚΑΙ στον ιδιωτικό τομέα.
Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε ότι στο κάτω- κάτω της γραφής όλοι υπάλληλοι είμαστε.
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #288 στις: 17/04/2010 »

Δυστυχώς το 2011 έρχονται μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα για να επιτευχθεί ο αποπληθωρισμός που τόσο ανάγκη έχει η χώρα (όχι μόνον μειώσεις μισθών αλλα και τιμών ως επακόλουθο).
Καταγράφηκε
des
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
*

« Απάντηση #289 στις: 17/04/2010 »

γνωριζετε ποσα χρηματα παιρνει ενασ υπαλληλοσ πε στον οαεδ?
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 27 28 [29] 30
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: