metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Περιοχές που νοούνται ως παραμεθόριες για μετατάξεις και μεταθέσεις  (Αναγνώστηκε 27851 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
novo
ΔΕ Οδηγών
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #20 στις: 06/10/2009 »

Θα μας ενδιεφερε με την συζυγο και τα τρια μας παιδια για λογους αποκεντρωσης να μεταταχθουμε σε παραμεθοριο περιοχη. Οι αποριες που εχουμε ειναι οι εξης,
Χρειαζεται να εχουμε και την συμφωνη γνωμη του δημου που υπηρετουμε για να γινει αυτο?
Πρεπει να βρουμε καποιο δημο με κενες αντιστοιχες οργανικες θεσεις και να θελουν να παμε εμεις εκει?
Κανουμε απλα μια αιτηση και παμε αν πληρουνται οι παραπανω προυποθεσεις?
Ευχαριστω πολυ
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #21 στις: 06/10/2009 »

Κατα το αρ. 78 του Ν.3584/2007
Για τη μετάταξη σε Ο.Τ.Α. παραμεθορίου περιοχής, απαιτείται και σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου για διορισμό οργάνου υποδοχής, καθώς και γνώμη του αρμόδιου για διορισμό οργάνου προέλευσης.
Καταγράφηκε
novo
ΔΕ Οδηγών
Newbie
*

« Απάντηση #22 στις: 06/10/2009 »

Και αν η γνωμη του οργανου προελευσης ειναι αρνητικη τι γινεται? Διοτι λεει απλως γνωμη και οχι συμφωνη γνωμη, αυτο ειναι που με μπερδευει
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #23 στις: 06/10/2009 »

Εάν δεν σε αφήνει ο Δήμαρχος, εκεί που υπηρετείς δεν μπορεί να προχωρήσει η μετάταξη.
Είναι ίσως το πιο δύσκολο βήμα στην όλη διαδικασία.
Καταγράφηκε
novo
ΔΕ Οδηγών
Newbie
*

« Απάντηση #24 στις: 06/10/2009 »

Αρα η μονη διαφορα μεταξυ μεταταξης σε παραμεθοριο και μεταταξης καπου αλλου ειναι οτι δεν χρειαζεται η γνωμη του υπηρεσιακου συμβουλιου κι απ' την αλλη πως πρεπει να κατσεις εκει 10 χρονια? Παντως Κατα το αρ. 78 του Ν.3584/2007 πρεπει να εχεις την συμφωνη γνωμη του οργανου υποδοχης και απ την αλλη απλα την γνωμη του οργανου προελευσης. Δεν ειμαι νομικος αλλα δεν ειναι και το ιδιο πραγμα. Σ' εμενα αυτο ακουγεται πως ζητουν την γνωμη του οργανου προελευσης και αν θελουν την λαμβανουν υπ' οψιν ενω του οργανου υποδοχης πρεπει υποχρεωτικα να ειναι συμφωνη η γνωμη. Τι γνωμη εχεις γι' αυτο?
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #25 στις: 06/10/2009 »

Δε νομίζω πως ο νομοθέτης ήθελε να προσδώσει άλλη σημασία στο γνώμη και σύμφωνη γνώμη.
Καταγράφηκε
novo
ΔΕ Οδηγών
Newbie
*

« Απάντηση #26 στις: 07/10/2009 »

επειδη μια λεξη πολλες φορες μπορει να δωσει διαφορετικη εννοια σ' ενα κειμενο γνωριζεις που μπορω ν' απευθυνθω για να μαθω σιγουρα αν η γνωμη του δημαρχου πρεπει να ειναι συμφωνη οπωσδηποτε? Καπου θα υπαρχει καποιο προηγουμενο, δεν μπορει η δικη μου υποθεση να ειναι η πρωτη. Συγνωμη που ρωτω και ξαναρωτω αλλα ο δημαρχος δεν θελει να μας αφησει να φυγουμε οποτε ειναι σημαντικο να  ξερω αυτη τη λεπτομερεια.
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #27 στις: 07/10/2009 »

Να απευθυνθείς στην οικεία Περιφέρεια.
Καταγράφηκε
Ελλη..
ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων
Jr. Member
**

« Απάντηση #28 στις: 11/10/2009 »

Γεια σας,εχω κ εγω καποιες ερωτησεις,πως γινεται να φευγουν ατομα απο το νοσοκομειο μου,ενα συναδελφος με ενα μηνα εργασιας και αλλη μια συναδελφος με οχτω μηνες εργασιας,και οι δυο με αποσπαση σε περιοχες που ηθελαν,το λεω σιγουρα γιατι δουλευα μαζι τους.κ εγω δεν μπορω να φυγω με αποκεντρωση σε παραμεθορια περιοχη.  Απορίαδουλευω 1 χρονο και 8 μηνες,και εχω προσπαθησει πολλες φορες. και να συμπληρωσω τα 2 χρονια εργασιας θα επικαλεστουν καποια αλλη αιτια να μη σε αφησουν ενω εχεις το δικαιωμα να φυγεις μετα τη διετια.
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #29 στις: 11/10/2009 »

Απόσπαση στη δόκιμη περίοδο;

Ο ΥΚ ορίζει
9. Απαγορεύεται η απόσπαση του υπαλλήλου πριν παρέλθει διετία από το διορισμό του.

βέβαια παρακάτω ορίζεται επίσης
11. Επιτρέπεται η απόσπαση σε γραφεία βουλευτών ή Ελλήνων βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τις ισχύουσες ειδικές διατάξεις, με την επιφύλαξη της παρ. 9 του άρθρου αυτού.
12. Ειδικές διατάξεις διατηρούνται σε ισχύ.
« Τελευταία τροποποίηση: 11/10/2009 από root » Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: