metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 11
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Επίδομα Πληροφορικής στο Δημόσιο , ΝΠΔΔ και ΟΤΑ  (Αναγνώστηκε 26112 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kchr
ΤΕ Πληροφορικής
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #10 στις: 18/03/2009 »

Σε τι τμήμα/γραφείο τοποθετήθηκες;

Τοποθετήθηκα σε Τμήμα Πληροφορικής με ειδικότητα ΤΕ Πληροφορικης
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #11 στις: 18/03/2009 »

Εφόσον πρόκειται για νομοθετημένο τμήμα πληροφορικής ( στο οργανόγραμμα) η Υπηρεσία υποχρεούται να σου καταβάλλει το επίδομα.
Καταγράφηκε
antonis7
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Full Member

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #12 στις: 23/03/2009 »

Αγαπητέ johnyboy
συμερ'ιζομαι την αγανκτησή σου ! ! ! Είναι γελοία η απάντηση που σου έδωσαν . Εχεις τον νόμο ; Να τους τρίψεις το νόμο στα μούτρα : Ο root απάντησε πολύ σωστά ! ! Το επίδομα χωρίζεται μόνο σε αναλυτες , προγραμματιστές , χειριστές . Δεν χωρίζεται σε ΠΕ η ΤΕ  ! !
Κάτι τέτιοι άσχετοι δημιουργούν τα προβλήματα και κάπιοι στα υπουργεί και στο Γενικό Λογιστηρίο ψοφάνε για καταλογισμούς ! !
Καταγράφηκε
rooky
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Newbie
*

« Απάντηση #13 στις: 04/05/2009 »

Είμαι και εγώ διορισμένος σαν ΔΕ Πληροφορικής με πτυχίο Προγραμματιστή Η/Υ  σε νοσοκομείο και μου δίνουν το επίδομα των 104€, από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να παίρνω των 120€!!!!!!!!Σας παρακαλώ να μου υποδείξετε που μπορώ να απευθυνθώ (Υπ. Εσωτερικών και σε πια υπηρεσία)?...ή αλλού ,εκτός φυσικά της υπηρεσίας μου, στην οποία έστω προφορικά ζήτησα το επίδομα των 120€ και με χλεύασαν γιατί οι ΔΕ με το δικό τους σκεπτικό δεν το δικαιούνται 
Καταγράφηκε
antonis7
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Full Member

« Απάντηση #14 στις: 04/05/2009 »

Αγαπητε roocky
όπωε είπες και εσυ διορίστηκες σαν ΔΕ Η/Υ άσχετα αν έχεις γνώσεις προγραμματισμού . Αρα το επίδομα πληροφορικής είναι 104 ευρώ . Εχεις πτυχίο Πανεπιστημίου ; η ΤΕΙ ;
Καταγράφηκε
rooky
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Newbie
*

« Απάντηση #15 στις: 04/05/2009 »

Αγαπητε roocky
όπωε είπες και εσυ διορίστηκες σαν ΔΕ Η/Υ άσχετα αν έχεις γνώσεις προγραμματισμού . Αρα το επίδομα πληροφορικής είναι 104 ευρώ . Εχεις πτυχίο Πανεπιστημίου ; η ΤΕΙ ;
Οχι φιλε μου
αν διαβαζες πιο προσεκτικα ανεφερα οτι διοριστικα σαν ΔΕ Πληροφορικης με πτυχιο Προγραμματιστη Η/Υ....και αν δεις παραπανω αλλα και στην αρχη του θεματος ο νομοθετης δεν κανει διακριση σε ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ αλλα σε
•Αναλυτές Προγραμματιστές, Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί
•Χειριστές – Χειρίστριες Η/Υ, διατρητικών μηχανών και εισαγωγής
•Κωδικογράφοι και χειριστές κοπτικών μηχανημάτων, που
απασχολούνται κατά πλήρες ωράριο εργασίας σε οργανωμένα κέντρα
πληροφορικής

αυτο ρωταω και απο οτι καταλαβα δικαιουμαι των 120€ αλλα που πρεπει να κανω αναφορα δεν ξερω γιατι στη υπηρεσια μου δεν βγαζω ακρη!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 04/05/2009 από rooky » Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #16 στις: 04/05/2009 »

Η οργανική σου στον ΟΕΥ της Υπηρεσίας σου αναγράφεταi ως ΔΕ Πληροφορικής ή ΔΕ Χειριστών; Απο εκέι θα συνάγεις συμπεράσματα, που περιγράφει και τα καθήκοντα σου.
Καταγράφηκε
rooky
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Newbie
*

« Απάντηση #17 στις: 04/05/2009 »

Η οργανική σου στον ΟΕΥ της Υπηρεσίας σου αναγράφεταi ως ΔΕ Πληροφορικής ή ΔΕ Χειριστών; Απο εκέι θα συνάγεις συμπεράσματα, που περιγράφει και τα καθήκοντα σου.
ειμαι σαν ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (οργανικη θεση) αλλα και παλι δεν μου δινουν τα 120€ για αυτο ρωταω που μπορω να κανω "αναφορα" ...μπασ και βρω το δικιο μου , δεν ειναι για τα 16€ συν αλλα για το "γαμωτο" εδω στο δημοσιο και ειδικα στα νοσοκομειοα νομιζυν οτι ειναι δικα τουσ μαγαζια και κανουν οτι θελουν !!!!
και φυσικα ισχυει το "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα" και οχι το να παρω και και εγω κατσικα ....
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #18 στις: 04/05/2009 »

Μπορείς να πάρεις εγγράφως την απάντησή τους και να την προωθήσεις στην οικεία ΥΠΕ και στο Υπ. Υγείας.
Καταγράφηκε
antonis7
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Full Member

« Απάντηση #19 στις: 04/05/2009 »

Αγαπητέ φίλε
Διάβασα προσεκτικά την ερώτηση σου και ξέρω καλά τι λέει ο νομοθέτης . . ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΣΑΝ ΔΕ . To ΔΕ δεν σε καλύπτει σαν προγραμματιστή . Ο νομοθέτης δεν είναι σαφής για την ειδικότητα . Καλώς η κακώς θεωρείται προγραμματιστής ο ΠΕ .
Λυπάμαι που επιμένω αλλά  έτσι είναι ! Τέτοια προβλήματα υπάρχουν στον κλάδο μας και δυστυχώς δεν είναι ξεκαθαρισμένα .
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 11
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: