*

Διαφήμιση

Αποστολέας Θέμα: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  (Αναγνώστηκε 4649 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EMA

 • Newbie
 • *
  • ΤΕ Διοίκηση Μον. Υγείας
  • Νοσοκομείο
ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ GSPA.GR.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ???ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ::)ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ;)Η' ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 30/08/2009 by root »


Αποσυνδεδεμένος geofotos

 • Newbie
 • *
  • ΔΕ Τεχνικών
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #1 στις: 29/08/2009 »
Απο οτι ακουσα αυτες θα ειναι γαλαζιες μεταταξεις αλλα δεν πειραζει δεν χανεις τιποτα!

Αποσυνδεδεμένος chris

 • Full Member
 • ***
  • ΤΕ Εποπτών Δημ. Υγείας
  • Υπουργείο
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #2 στις: 30/08/2009 »
Aγαπητε φιλη/φιλε επιβεβαιωνω τον ανωτερω...

Ειναι βαθια γαλαζιες μεταταξεις...

οχι απλα γαλαζιες.

Υπογραφω!

Αποσυνδεδεμένος kchr

 • Newbie
 • *
  • ΤΕ Πληροφορικής
  • Υπουργείο
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #3 στις: 31/08/2009 »
Aγαπητε φιλη/φιλε επιβεβαιωνω τον ανωτερω...

Ειναι βαθια γαλαζιες μεταταξεις...

οχι απλα γαλαζιες.

Υπογραφω!

Καλησπέρα κι απο εμένα
Θα μπορούσες σε παρακαλώ φίλε μου να μου δώσεις ένα όνομα ενος γαλάζιου παιδιού το οποίο βοηθήθηκε όπως αναφέρεις? Θέλω να έρθω σε επαφή μαζί του για να μου πεί κι εμενα τον τρόπο. Και μετά να είσαι σίγουρος ότι εγω ο ίδιος θα βγώ και θα το φωνάξω ότι ναι πράγματι εξυπηρετούνται τα γαλάζια παιδιά.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.

Αποσυνδεδεμένος kchr

 • Newbie
 • *
  • ΤΕ Πληροφορικής
  • Υπουργείο
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #4 στις: 31/08/2009 »
Απο οτι ακουσα αυτες θα ειναι γαλαζιες μεταταξεις αλλα δεν πειραζει δεν χανεις τιποτα!
Καλησπέρα κι απο εμένα
Θα μπορούσες σε παρακαλώ φίλε μου να μου δώσεις ένα όνομα ενος γαλάζιου παιδιού το οποίο βοηθήθηκε όπως αναφέρεις? Θέλω να έρθω σε επαφή μαζί του για να μου πεί κι εμενα τον τρόπο. Και μετά να είσαι σίγουρος ότι εγω ο ίδιος θα βγώ και θα το φωνάξω ότι ναι πράγματι εξυπηρετούνται τα γαλάζια παιδιά.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.

Αποσυνδεδεμένος sakis

 • Newbie
 • *
  • ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
  • Υπουργείο
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #5 στις: 31/08/2009 »
Αν και έχει δημοσιευτεί και σε αυτό το σάιτ ,το αναρτώ και πάλι.
Με βάση τις εμπειρίες που έχει ο καθένας, μπορεί να λέει ότι θέλει.
Μακάρι να αποκατασταθεί η αξιοκρατία αλλά δεν το βλέπω.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ..ΡΕΠΟΡΤΑΖ...


Γαλάζιο μηχανισμό» ρουσφετολογικών μετατάξεων στις τελωνειακές υπηρεσίες της χώρας με επίκεντρο το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στο οποίο εμπλέκονται υπουργοί, βουλευτές και κρατικά στελέχη της ΝΔ, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος».

Οι μετατάξεις γίνονταν από άλλα υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, ΝΠΔΔ και κρατικά ΝΠΙΔ σε προνομιακές θέσεις «φαντάσματα» σε τελωνεία παραμεθόριων περιοχών, που εποπτεύονται από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και ως εκ τούτου είχαν μεγάλες αποδοχές και υψηλά επιδόματα, τα μεγαλύτερα μεταξύ όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου.

Το κόλπο ήταν στημένο εξαρχής. Οι «κενές» θέσεις που προκήρυξε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στα τελωνεία των παραμεθόριων περιοχών καλύφθηκαν με μετατάξεις «ημετέρων» από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Οι «εκλεκτοί» της «γαλάζιας» επανίδρυσης αν και είχαν την υποχρέωση παραμονής 10 ετών, είτε δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στην υπηρεσία τους παραμένοντας στα υπουργικά ή στα πολιτικά γραφεία, είτε μετατέθηκαν ή αποσπάστηκαν στις κεντρικές υπηρεσίες (έως και τα γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης).

Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των νομικών διατάξεων για τις μετατάξεις στα τελωνεία. Οι επιλογές έγιναν αναξιοκρατικά και κάτω από καθεστώς αδιαφάνειας, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι «εκλεκτοί» δεν κατείχαν συναφές προς το αντικείμενο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά ούτε και τα τυπικά προσόντα (πιστοποίηση γνώσης Η/Υ, γνώση ξένης γλώσσας κ.λπ.).

Μοναδικό κριτήριο των μετατάξεων ήταν η ικανοποίηση αιτημάτων κομματικών «ημετέρων», πρώτιστα όμως συγγενών - συνεργατών υπουργών και βουλευτών, με πιο «χτυπητές» περιπτώσεις συζύγους βουλευτών, ανιψιών γραμματέων, τον γιο κηπουρού (!) πρώην υπουργού και τον οδηγό υφυπουργού.

Η λίστα των «γαλάζιων» μετατάξεων περιλαμβάνει κραυγαλέες περιπτώσεις τακτοποίησης συγγενών και στενών συνεργατών υπουργών και βουλευτών, όπως αποδεικνύεται από τα «γαλάζια» βιογραφικά των υποψηφίων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως... απόδειξη για την επαγγελματική τους εμπειρία προκειμένου να πετύχουν τη «χρυσή» μετάταξη.

Οι περιπτώσεις
Ο κατάλογος των «εκλεκτών» είναι μακρύς. Μεταξύ άλλων:

Ο Ι.Γ., γιος κηπουρού πρώην κορυφαίου υπουργού. Μετετάχθη στο Τελωνείο Σύρου με υποχρέωση 10ετούς παραμονής και αποσπάστηκε αμέσως στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών στην Αθήνα.
Ο Α.Κ., συνεργάτης κορυφαίου υπουργού. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία χωρίς προκήρυξη της θέσης.
Βουλευτής της ΝΔ με επιστολή του στις 20-1-2009 ζητεί από τον υπουργό Οικονομίας την ευνοϊκή μεταχείριση πέντε (5) υποψηφίων προς μετάταξη.
Η Α.Μ., σύζυγος πρώην βουλευτή επαρχίας της ΝΔ. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία χωρίς προκήρυξη της θέσης, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε πρόσφατα ξανά μεταταχθεί από άλλη υπηρεσία.
Ο Α.Π., πρώην οδηγός σημερινού υφυπουργού. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία χωρίς προκήρυξη της θέσης. Η μετάταξη έγινε από την ΕΘΕΛ προς Τελωνείο Ηγουμενίτσας.
Η Ι.Σ., συνεργάτις ακόμη ενός υφυπουργού. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία χωρίς προκήρυξη της θέσης. Υπηρετεί στο πολιτικό γραφείο του συγκεκριμένου βουλευτή από το 1996 έως το 2008, ενώ στο παρελθόν ήταν συνεργάτης ακόμη ενός βουλευτή της ΝΔ του ίδιου νομού. Τη μετάταξή της, μάλιστα, φέρεται να εισηγείται κορυφαίος σημερινός υπουργός.
Ο Α.Π., συνεργάτης σημερινού υφυπουργού, μηχανικός αυτοκινήτων 50 ετών. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία (Τελωνείο Νάξου) χωρίς προκήρυξη της θέσης.
Ο Ι.Β., συνεργάτης άλλου σημερινού υφυπουργού. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία (Τελωνείο Τρικάλων) χωρίς προκήρυξη της θέσης.
Η Α.Λ. είχε υπηρετήσει στο πολιτικό γραφείο βουλευτή της ΝΔ και σημερινού υφυπουργού. Επιλεκτική μετάταξη στο Τελωνείο Αγ. Θεοδώρων χωρίς προκήρυξη της θέσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν παρουσιάστηκε ποτέ στην οργανική της θέση μέχρι σήμερα.
Ιδια περίπτωση με την προηγούμενη ο Δ.Ζ., συνεργάτης άλλου υφυπουργού.
Η Μ.Φ., συνεργάτις υφυπουργού. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία χωρίς προκήρυξη της θέσης και παράλληλα μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία από ΔΕ σε ΠΕ.
Ο Σ.Ν., συνεργάτης υφυπουργού. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία χωρίς προκήρυξη της θέσης, αν και είναι εκπαιδευτικός. Στο βιογραφικό του σημείωμα αναφέρει ως προϋπηρεσία ότι ήταν συνεργάτης σε 3 βουλευτές της ΝΔ!
Ο Γ.Α., συνεργάτης ακόμη ενός υφυπουργού, αποσπασμένος στη ΝΔ. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία (Τελωνείο Νίκης) με υποχρέωση παραμονής 10 ετών, αποσπάστηκε στα γραφεία του κόμματος της ΝΔ για τη γραμματειακή του υποστήριξη.
Ο Α.Κ., ανιψιός πρώην γενικού γραμματέα μεγάλου υπουργείου. Επιλεκτική μετάταξη στην Τελωνειακή Υπηρεσία χωρίς προκήρυξη της θέσης.
Τέλος, ερωτηματικά προκαλεί για τη νομιμότητά της η μετάταξη συζύγου υφυπουργού στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Αγνοήθηκαν προσόντα προς εξυπηρέτηση «εκλεκτών»

Το «μεγάλο» πακέτο των μετατάξεων έγινε με την προκήρυξη 61 κενών οργανικών θέσεων στα τελωνεία στις 31/3/2008, ενώ έρχεται και νέο «τσουνάμι» μετατάξεων, καθώς ήδη το υπουργείο Οικονομικών από τις 26/6/2009 με προκήρυξή του προχωρεί στην πλήρωση 385 νέων θέσεων στις τελωνειακές Αρχές της χώρας με μετατάξεις υπαλλήλων από άλλα υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, ΝΠΔΔ και κρατικά ΝΠΙΔ.

Στην επίμαχη προκήρυξη του 2008 κατατέθηκαν 889 αιτήσεις και επελέγησαν 62 υποψήφιοι για την κάλυψη των προκηρυχθέντων θέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες:

42 εκ των υποψηφίων είχαν πτυχίο Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης που έπρεπε να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή τους. Επελέγησαν μόνο 2!
Μεταξύ των τυπικών προσόντων ήταν η πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Από τους 47 ΠΕ που επελέγησαν, οι 36 δεν κατέθεσαν πιστοποίηση γνώσης H/Y.
Ακόμη, μεταξύ των τυπικών προσόντων ήταν η γνώση ξένη γλώσσας. Από τους 47 ΠΕ που επελέγησαν οι 6 δεν κατέθεσαν πτυχίο ξένης γλώσσας, εν αντιθέσει με απορριφθέντες που γνώριζαν 3, 4 ή και 5 ξένες γλώσσες.
Από τους 47 ΠΕ επιτυχόντες, οι 30 κατέθεσαν πτυχίο σχετικό ή παρεμφερές με το αντικείμενο της Τελωνειακής Υπηρεσίας. Χαρακτηριστικά επελέγησαν υποψήφιοι με πτυχία Θεολογίας, Φιλολογίας κ.λπ., δηλαδή καμία σχέση και συνάφεια με την T.Y.
Μεταξύ των επιλεγέντων και εννέα (9) οι οποίοι δεν είχαν τις τυπικές προϋποθέσεις. Ενδεικτική περίπτωση συμβασιούχου έργου (Α.Γ.), που μετατάσσεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Τελωνειακή Υπηρεσία ως μόνιμη υπάλληλος κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων.
ΤΟ ΚΟΛΠΟ
Εφευρίσκουν τα κενά, παρακάμπτουν τη 10ετή παραμονή

«Αδιαφανείς» αποδεικνύονται οι διαδικασίες που εφαρμόζονται στις μετατάξεις των τελωνείων, καθώς η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών εφευρίσκει «κενά» τα οποία καλύπτει με μετατάξεις από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου προς ικανοποίηση συγγενικών και κομματικών αιτημάτων.

Οι μετατάξεις στις παραμεθόριες περιοχές δεν προκηρύσσονται, με αποτέλεσμα να μη γίνονται γνωστές οι κενές θέσεις και να καλύπτονται από «ημετέρους» που έχουν ευνοϊκή και επιλεκτική πληροφόρηση. Και αυτό γιατί αυτές οι θέσεις του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών είναι από τις πιο προνομιακές του Δημοσίου, καθώς προβλέπουν υψηλότερες αποδοχές σε σύγκριση με άλλα υπουργεία.

Ακολούθως με διάφορα τεχνάσματα (παράνομες αποσπάσεις - μεταθέσεις) καταστρατηγείται η υποχρέωση 10ετούς παραμονής στην παραμεθόριο περιοχή (σύμφωνα με το άρθρο 72 του υπαλληλικού κώδικα), όπως στην περίπτωση της Χ.Μ., που δεν παρουσιάστηκε στο Τελωνείο Σύμης και μετατέθηκε στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

Αιχμές για «αναξιοκρατία» και «αδιαφάνεια» άφηνε και η ΔΑΚΕ Τελωνείων με ανακοίνωσή της, η οποία αρνήθηκε να νομιμοποιήσει με την παρουσία της στο υπηρεσιακό συμβούλιο τις «αυθαίρετες» και «καταχρηστικές» μετατάξεις - όπως τις χαρακτήριζε.

Τέλος, ακόμη ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών.

Σε μία μάλιστα περίπτωση, του Τελωνείου Αστακού, αντί για μείωση του προσωπικού και μεταφορά στο Τελωνείο Πάτρας λόγω φόρτου εργασίας όπως αναφέρει σχετική εισήγηση, προκηρύχτηκαν πέντε νέες κενές «φωτογραφικές» οργανικές θέσεις προς μετάταξη σε συνέχεια των δέκα (10) μετατάξεων που είχαν πραγματοποιηθεί πριν από έναν χρόνο.

Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ
Ευτελισμός θεσμών, παραβίαση κάθε νομιμότητας

«Παράδειγμα ευτελισμού των θεσμών, φαυλότητας και παραβίασης κάθε νομιμότητας», χαρακτηρίζει τις «γαλάζιες» μετατάξεις στα τελωνεία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης με δήλωσή του στο «Εθνος».

«Οι μετατάξεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα», αναφέρει χαρακτηριστικά, «αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα ευτελισμού των θεσμών, φαυλότητας και παραβίασης κάθε νομιμότητας, όταν οι παρανομίες, οι παρατυπίες και οι αυθαίρετες αποφάσεις οδηγούν σε κομματικές μετατάξεις στα τελωνεία, όπου βασική προτεραιότητα έχουν «οι κολλητοί των κολλητών», δηλαδή συγγενείς, συνεργάτες και σύμβουλοι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών και άλλων κυβερνητικών παραγόντων».

«Αντί κυβερνητικού έργου», συνεχίζει, «που να λύνει τα διογκωμένα προβλήματα των πολιτών, παραμένουν σε πρώτο και μοναδικό πλάνο η ασυδοσία, η αδιαφάνεια, η αλαζονεία και η αίσθηση του ανεξέλεγκτου, πλήττοντας με βάναυσο τρόπο τη νοημοσύνη, το κοινό αίσθημα και το αυτονόητο δικαίωμα ενός δίκαιου σημείου αφετηρίας για τις επιδιώξεις κάθε Ελληνα πολίτη».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ
galanos@parliament.gr


Από τα νέα σήμερα
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=4962824

Αποσυνδεδεμένος chris

 • Full Member
 • ***
  • ΤΕ Εποπτών Δημ. Υγείας
  • Υπουργείο
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #6 στις: 31/08/2009 »
Γνωριζω πολλα ονοματα, αλλα δεν προκειται να τα πω σε ενα forum στο internet.

Eπισης, κανεις δεν δινει πληροφοριες για το πως κανει τις "δουλειες" του.

Οχι μονο σε αγνωστους, αλλα πολλες φορες ουτε σε συγγενεις και φιλους...

ΟΛΟΙ με την ΑΞΙΑ τους...και το φιλοτιμο τους (που λεει και το τραγουδι)...

Μονο οι αμοιβαιες ειναι αξιοκρατικες...

Αποσυνδεδεμένος kchr

 • Newbie
 • *
  • ΤΕ Πληροφορικής
  • Υπουργείο
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #7 στις: 31/08/2009 »
Γνωριζω πολλα ονοματα, αλλα δεν προκειται να τα πω σε ενα forum στο internet.

Eπισης, κανεις δεν δινει πληροφοριες για το πως κανει τις "δουλειες" του.

Οχι μονο σε αγνωστους, αλλα πολλες φορες ουτε σε συγγενεις και φιλους...

ΟΛΟΙ με την ΑΞΙΑ τους...και το φιλοτιμο τους (που λεει και το τραγουδι)...

Μονο οι αμοιβαιες ειναι αξιοκρατικες...
Οκ εγω θα το ψάξω. Εγώ δεν είμαι ούτε ανωνυμος ούτε το παίζω άγνωστος. Αλλα επείδή με καίει το θέμα αυτό που αναφέρετε όλοι σας κι εγώ ειμαι άνεργος εδω και 19 μήνες και ειμαι και παντρεμένος και περιμένω και παιδί αυτο που λετε με πονά.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Αποσυνδεδεμένος chris

 • Full Member
 • ***
  • ΤΕ Εποπτών Δημ. Υγείας
  • Υπουργείο
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #8 στις: 31/08/2009 »
Οταν μιλησα για αγνωστους δεν εννοουσα εσενα.

Μιλουσα γενικα.

Ηθελα να πω οτι τα στοματα ειναι κλειστα για τετοια θεματα...

Ραμμενα θα ελεγα!

Εχεις ακουσει ποτε σε παρεες να πει καποιος ΠΩΣ διοριστηκε ή ΠΩΣ πηρε μεταταξη;

ΟΛΟΙ με την αξια τους...με το ΑΣΕΠ κτλ...χαχαχαχαχα

Γιατι ετσι που το καταντησαν το ΑΣΕΠ...Στην ουσια ειναι ο φορεας μονιμοποιησης συμβασιουχων-βισματουχων...

Αποσυνδεδεμένος TAKISS37

 • Newbie
 • *
  • ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
  • Περιφέρεια
Απ: ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
« Απάντηση #9 στις: 01/09/2009 »
ξερει κανεισ ποτε θα γινει το υπηρεσιακό συμβούλιο για την προκηρυξη που εγινε για το γενικο λογιστηριο του κρατους;