Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Σύνδεση
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
Χάσατε το
email ενεργοποίησης;
30/07/2010
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Επιλογές
Μετατάξεις / Μεταθέσεις
Αναζήτηση θέσεων
RSS
Οδηγίες χρήσης
Όροι χρήσης
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Ήπειρος
Άρτα
Θεσπρωτία
Ιωάννινα
Πρέβεζα
Θεσσαλία
Καρδίτσα
Λάρισα
Μαγνησία
Τρίκαλα
Θράκη
Έβρος
Ξάνθη
Ροδόπη
Κρήτη
Ηράκλειο
Λασίθι
Ρέθυμνο
Χανιά
Μακεδονία
Γρεβενά
Δράμα
Ημαθία
Θεσσαλονίκη (πόλη)
Θεσσαλονίκη Υπόλοιπο
Καβάλα
Καστοριά
Κοζάνη
Κιλκίς
Πιερία
Πέλλα
Σέρρες
Φλώρινα
Χαλκιδική
Νησιά Αιγαίου
Δωδεκάνησα
Κυκλάδες
Λέσβος
Σάμος
Χίος
Νησιά Ιονίου
Ζάκυνθος
Κέρκυρα
Κεφαλλονιά
Λευκάδα
Πελοπόννησος
Αργολίδα
Αρκαδία
Αχαΐα
Ηλεία
Κόρινθος
Λακωνία
Μεσσηνία
Στερεά Ελλάδα
Αιτωλοακαρνανία
Αττική Αθήνα
Αττική Πειραιάς
Αττική Υπόλοιπο
Βοιωτία
Εύβοια
Ευρυτανία
Φθιώτιδα
Φωκίδα
Σύνθετη αναζήτηση
Προβεβλημένες καταχωρίσεις
Μετατάξεις στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης
Μετάταξη στο Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας
Μετατάξεις στο Δήμο Νέας Μάκρης Αττικής
Μετατάξεις ΠΕ ή ΔΕ Διοικητικού στο Δήμο Καλλιθέας Θεσσαλονίκης
Μετάταξη ΠΕ Διοικητικού στο Δήμο Ταμασίου Καρδίτσας
για Φορείς του Δημοσίου
εμπορικές αγγελίες
Μέλη
μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο:
nikihid
Διάφορα
Τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων
Ποια επιδόματα δεν περικόπτονται
Περικοπή αποδοχών σε περίπτωση απεργίας ή στάσης εργασίας
Κωδικοποίηση προσοντολογίου ΠΕ ΤΕ
Μετατάξεις αστυνομικών στο Δημόσιο
Μετατάξεις στρατιωτικών στο Δημόσιο
Μετατάξεις από Δήμους σε Νομαρχίες και αντίστροφα
Περιοχές παραμεθορίου για μετατάξεις και μεταθέσεις
Επίδομα Πληροφορικής
Αναγνώριση προϋπηρεσίας
γενικά περι μισθού
Νομιμότητα άρνησης Διοίκησης μετατάξεων
Μισθολογικά Κλιμάκια Δημοσίου
Η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών στις μετατάξεις
metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
>
Forum
>
Υπηρεσιακά θέματα
>
Υπηρεσιακή Κατάσταση
>
Νόμος του Κράτους 3801/2009 για τους αορίστου και την πενταετία στις μετατάξεις
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αποστολέας
Θέμα: Νόμος του Κράτους 3801/2009 για τους αορίστου και την πενταετία στις μετατάξεις (Αναγνώστηκε 10592 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
root
Administrator
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος
Απ: Νόμος του Κράτους 3801/2009 για τους αορίστου και την πενταετία στις μετατάξεις
«
Απάντηση #20 στις:
09/12/2009 »
θα πας στον πίνακα του Ν. Μεσσηνίας και εκεί θα καταχωρίσεις την αγγελία.
Επίσης από την πρώτη σελίδα επέλεξε Μεσσηνία και πάτα δίπλα το κουμπάκι (Υποβολή).
Καταγράφηκε
victoria t.
ΤΕ Επισκεπτών Υγείας
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Απ: Νόμος του Κράτους 3801/2009 για τους αορίστου και την πενταετία στις μετατάξεις
«
Απάντηση #21 στις:
14/12/2009 »
Παράθεση από: root στις 10/09/2009
O N.3801/2009 (ΦΕΚ 163/Α'/2009) είναι πλέον πραγματικότητα.
Σχετικά με τον καινούργιο νόμο, έχω διοριστεί επαρχία και δεν με έχουν καλέσει ακόμα. Γνωρίζετε εάν μπορώ να συμμετάσχω σε προκυρήξεις ασεπ ή πρέπει να περάσει η 5ετία για να ξαναδηλώσω;;;;;;
Και κάτι ακόμα, σε περίπτωση γάμου με δημόσιο υπάλληλο (στρατιωτικό - αστυνομικό) ισχύει τ΄ότι σε τραβάει στο μέρος που υπηρετεί;;;;
ευχαριστώ πολύ
Καταγράφηκε
Peihas
ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #22 στις:
18/01/2010 »
Επαναλαμβάνω την ερώτηση μου λοιπόν..Η πενταετία ισχύει και για τις θέσεις των ιατρικών εργαστηρίων?? Ή ισχύει κάτι αλλο για εμάς? Αν γνωρίζεται θα με βοηθούσατε πολύ όπως και πολλούς συναδέλφους..
Επίσης αν καποιος γνωρίζει τι ισχύει σε περίπτωση σπουδών σε παραμεθόρια περιοχή (Αλεξανδρούπολη) και αν κάτι τέτοιο δικαιολογεί πιθανή απόσπαση,μετάθεση εφόσον κάποιος είναι διορισμένος σε άλλη περιοχη της Ελλάδας..??
Δικό μου το λαθος λοιπόν για τα Αγγλικά..αναμένω τις απαντησεις σας..Ευχαριστώ!
«
Τελευταία τροποποίηση: 18/01/2010 από Peihas
»
Καταγράφηκε
root
Administrator
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #23 στις:
18/01/2010 »
Δεν εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς, δεν καταχωρούμε με αγγλικά.
Καταγράφηκε
Peihas
ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #24 στις:
21/01/2010 »
Δικό μου το λαθος λοιπόν για τα Αγγλικά..αναμένω τις απαντησεις σας..Ευχαριστώ!
Καταγράφηκε
root
Administrator
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #25 στις:
21/01/2010 »
Η πενταετία ισχύει για όλους αδιακρίτως (πλην των υπαλλήλων ΟΤΑ).
Εννοείς ότι σπουδάζεις πχ. δεύτερο πτυχίο και διορίζεσαι, ή ότι είσαι διορισμένος και ξεκινάς σπουδές....
Η υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένη να σου χορηγήσει άδεια πάντως. Στην περίπτωση υποτροφίας του ΙΚΥ είναι μόνον υποχρεωτική η χορήγηση υπηρεσιακής εκπαίδευσης.
Καταγράφηκε
Peihas
ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #26 στις:
21/01/2010 »
Σπουδάζω ήδη δεύτερο πτυχίο και θα κάνω τα χαρτιά μου για την 7κ/2009..Και θέλω να ξέρω αν σε περίπτωση που διοριστώ σε κάποια άλλη πόλη αν θα μπορώ να έρθω Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα πάντως με το καινούριο ΦΕΚ αναμόρφωσης του συστήματος προσλήψεων και πιο συγκεκριμένα στο Άρθρο 2 αυτού(ρύθμιση ειδικών θεμάτων), αναφέρεται πως επί μια πενταετία το προσωπικό δεν επιτρέπεται να απομακρυνθεί από τη θέση όπου και διορίστηκε.. Όπως βλέπεται και παρακάτω δεν αναφέρεται πουθενά η ειδικότητα ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, όπως και η ΤΕ Φυσικοθεραπείας κλπ. Παρά μόνων οι νοσηλευτές ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ καθώς και ΤΕ Επισκεπτών Υγείας και ΤΕ Μαιευτικής.
4. Οι διατάξεις του άρθρου 10 του ν. 3754/2009 (ΦΕΚ
43 Α) αντικαθίστανται ως ακολούθως:
«1. Το νοσηλευτικό προσωπικό των κατηγοριών ΠΕ, TE, ΔΕ, ΥΕ, καθώς και TE Επισκεπτών Υγείας και TE Μαιευτικής των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ.Κ.Α. προσλαμβάνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του
ν. 2190/1994, όπως εκάστοτε ισχύει.
2. Από την ημερομηνία πρόσληψης του και για μία πενταετία το προσωπικό των ως άνω κατηγοριών και κλάδων δεν επιτρέπεται να απομακρυνθεί από τη θέση στην οποία διορίστηκε για οποιονδήποτε λόγο και με
οποιαδήποτε διαδικασία (απόσπαση, μετάταξη, μετάθεση). Οι επιτυχόντες κατά την πιο πάνω διαδικασία που αποδέχονται το διορισμό τους τουλάχιστον δύο φορές και δεν προσέρχονται να αναλάβουν υπηρεσία ή πα
ραιτούνται μέσα σε δώδεκα μήνες από την ημερομηνία πρόσληψης τους δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν για μία τριετία σε διαγωνισμούς πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού στα Νοσοκομεία και τις μονάδες φροντίδας του Ε.Σ.Υ.Κ.Α..»
«
Τελευταία τροποποίηση: 21/01/2010 από root
»
Καταγράφηκε
root
Administrator
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #27 στις:
21/01/2010 »
Η πενταετία ισχύει για όλους αλλά για
μετάταξη
. Για απόσπαση και μετάθεση είναι όπως τα αναφέρεις.
Καταγράφηκε
Trachiotis
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #28 στις:
06/03/2010 »
Αναφορικά με το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των Νομαρχιακών υπαλλήλων για αμοιβαία μετάταξη, η επίσημη θέση του ΥΠ.ΕΣ (ή τουλάχιστον του αρμόδιου υπαλλήλου που απαντά στα σχετικά ερωτήματα) είναι: "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ"!!??, το ξέρω, δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία. Η αιτιολογία τους ήταν ότι ο ν.3801/2009, αρ.19, παρ.3 δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στις Ν/Α!!! Οταν τους έθεσα τα πολύ σωστά επιχειρήματα που παραθέτετε κι εσείς κι επιπλέον τους τόνισα ότι όταν ένας νόμος περιστέλει ή αφαιρεί ένα εργασιακό δικαίωμα από μία ομάδα εργαζομένων, πρέπει να το δικαιολογεί απόλυτα (ΓΙΑΤΙ καταλύει την συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ισότητας) και, εν πάσει περιπτώσει, πρέπει να παραπέμπει στις διατάξεις άλλου νόμου (ο οποίος και να ρυθμίζει τα σχετικά γι αυτή την ομάδα των εργαζομένων), ξέρετε τί μου απάντησαν; ΤΙΠΟΤΑ! δεν είχαν να μου απαντήσουν τίποτα κι όμως έμμεναν στην αρχική τους θέση!!! Το αποτέλεσμα είναι να κολλάει αδικαιολόγητα η αμοιβαία μου μετάταξη και να μην ξέρω τί να κάνω!
Εσείς τί λέτε, δεν θα πρέπει να βγει μία εγκύκλιος που να ξεκαθαρίζει το θέμα μια και καλή; Τί άλλο μπορούμε να κάνουμε γι αυτό;
uote author=sikam link=topic=52237.msg17972#msg17972 date=1252910020]
Ο ΝΟΜΟΣ 3801 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 19 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β'.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
ΝΟΜΟΣ 3801 ΑΡΘΡΟ 19:<<ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ, Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΠΔΔ.......ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΕΝΕΣ.>>
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ:
ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΡΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 73 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3528 (ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ),ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:<<ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.>>, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 <<ΠΕΡΙ ΜΟΝΙΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ>>.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ ΟΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 19 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3801 ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 70 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3528 ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΣΕ ΚΛΑΔΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 60 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3801 ΛΕΕΙ <<ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ 3801 ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΚΗ Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ , ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ 3801 Η ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ>>
ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.Ο ΝΟΜΟΣ 3801 ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 3528 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ,ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
[/quote]
Καταγράφηκε
Trachiotis
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #29 στις:
06/03/2010 »
Αναφορικά με το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των Νομαρχιακών υπαλλήλων για αμοιβαία μετάταξη, η επίσημη θέση του ΥΠ.ΕΣ (ή τουλάχιστον του αρμόδιου υπαλλήλου που απαντά στα σχετικά ερωτήματα) είναι: "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ"!!??, το ξέρω, δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία. Η αιτιολογία τους ήταν ότι ο ν.3801/2009, αρ.19, παρ.3 δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στις Ν/Α!!! Οταν τους έθεσα τα πολύ σωστά επιχειρήματα που παραθέτετε κι εσείς κι επιπλέον τους τόνισα ότι όταν ένας νόμος περιστέλει ή αφαιρεί ένα εργασιακό δικαίωμα από μία ομάδα εργαζομένων, πρέπει να το δικαιολογεί απόλυτα (ΓΙΑΤΙ καταλύει την συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ισότητας) και, εν πάσει περιπτώσει, πρέπει να παραπέμπει στις διατάξεις άλλου νόμου (ο οποίος και να ρυθμίζει τα σχετικά γι αυτή την ομάδα των εργαζομένων), ξέρετε τί μου απάντησαν; ΤΙΠΟΤΑ! δεν είχαν να μου απαντήσουν τίποτα κι όμως έμμεναν στην αρχική τους θέση!!! Το αποτέλεσμα είναι να κολλάει αδικαιολόγητα η αμοιβαία μου μετάταξη και να μην ξέρω τί να κάνω!
Εσείς τί λέτε, δεν θα πρέπει να βγει μία εγκύκλιος που να ξεκαθαρίζει το θέμα μια και καλή; Τί άλλο μπορούμε να κάνουμε γι αυτό;
Καταγράφηκε
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
Εκτύπωση
« προηγούμενο
επόμενο »
Μεταπήδηση σε: