metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 2 3 [4]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Νόμος του Κράτους 3801/2009 για τους αορίστου και την πενταετία στις μετατάξεις  (Αναγνώστηκε 10588 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
frogyg13
ΕΕΠ
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: 07/03/2010 »

OΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΑΧ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΟΤΙ 120000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ?Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ 28-2-10 ΤΟ ΕΙΠΕ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ?
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #31 στις: 07/03/2010 »

frogy γιατί δεν κάνεις ένα Θέμα (top post) για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Καταγράφηκε
frogyg13
ΕΕΠ
Newbie
*

« Απάντηση #32 στις: 07/03/2010 »

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!
Καταγράφηκε
zavatakos
ΥΕ Εργατών/Καθαριότητας
Newbie
*

« Απάντηση #33 στις: 07/03/2010 »

Ο ΝΟΜΟΣ ΥΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΣΟΣ...
« Τελευταία τροποποίηση: 07/03/2010 από zavatakos » Καταγράφηκε
stefpuma
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Newbie
*

« Απάντηση #34 στις: 07/03/2010 »

Για ποιά εξέλιξη μιλάμε? Η διοίκηση του Πανεπιστημίου που εργάζομαι κάνει την κορόϊδα.Αν θυμάμαι καλά κάποια που διάβασα έπρεπε εδώ και πάρα πολύ καιρό να μας κατατάξουν σε βαθμό και φυσικά να υπάρχουν βαθμολογημένες εκθέσεις αξιολόγησης αλλιώς δεν νομιμοποιήται Υπηρεσιακό να σε προτίνει για θέση.....Ω συγνώμη, ξέχασα ....μάλον κάποιοι ευνοούμενοι θα έχουν απ΄ όλα όταν έλθει η ώρα. ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ? Τι κάνουμε άν πρέπει εμείς να ...βοηθήσουμε να πάρει μπροστά το θέμα? Σε ποιές Υπηρεσίες (φαντάζομαι οτι θα εμπλέκονται πάνω από μία) μπορώ να τονίσω το πρόβλημα?
 Η παραβατικότητα είναι σκόπιμη και ευτελώς ανεξέλεγκτη για διάφορους καρεκλοκενταυρικούς λόγους ελέγχου των .....υπαλλήλων που παραδόξως δεν αντιδρούν ενώ θίγονται σχεδόν μόνιμα....!
Καταγράφηκε
macedonian
ΔΕ Ειδικό Προσωπικό Ασφαλείας
Newbie
*

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #35 στις: 07/03/2010 »

συμφωνώ μαζί σου.κάποιοι κάνουν τους Αμερικάνους......Στην Υπηρεσία μου (στα κεντρικά) ,απαντώντας σε ερώτησή μου ,μου είπαν πως φυσικά και ισχύει  αλλα (τουλάχιστον σε εμας )δεν εχει αφαρμογή ακόμη μιας και το εποπτεύον Υπουργείο δεν τον έχει επίσημα κοινοποιήσει σε αυτούς.......
Καταγράφηκε
papilomana
ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
Newbie
*

« Απάντηση #36 στις: 08/03/2010 »

O N.3801/2009 (ΦΕΚ 163/Α'/2009) είναι πλέον πραγματικότητα.

Κάποια βασικά σημεία

• εξέλιξη των υπαλλήλων αορίστου χρόνου στο Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ στη διοικητική ιεραρχία.
  • θέσπιση πενταετίας στις μετατάξεις βάσει του άρθρου 71 του Ν.3528/2009. Δεν ισχύει για μετατάξεις προς παραμεθόριο και στις αμοιβαίες.
  • θέσπιση της αμοιβαίας μετάταξης μεταξύ υπαλλήλων ίδιας κατηγορίας και τυπικών προσόντων. (Δηλ. ΠΕ κατηγορία και κατοχή του αναγκαίου τίτλου σπουδών).
  • άδεια 2 ημέρων στον πατέρα υπάλληλο σε περίπτωση γέννησης τέκνου.
  • προσαύξηση στην άδεια λοχείας σε περίπτωση πολύδυμης κύησης, 1 μήνας για κάθε τέκνο πέραν του ενός.

Γειά σας . Είμαι υπάλληλος Νομαρχίας , έχω κλείσει πενταετία και θα επιθυμούσα μετάταξη σε Υπουργείο. Ξέρετε μήπως με ποιο νόμο γίνεται η μετάταξη δεδομένου ότι θα υποβάλλω αίτηση στον φορέα υποδοχής . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #37 στις: 08/03/2010 »

http://www.metataxeis.gr/index.php/topic,3672.0.html
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: