metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 2 3 [4]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μισθολογικά κλιμάκια Εισοδηματική 2008  (Αναγνώστηκε 37249 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sep07
ΠΕ Περιβάλλοντος
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: 02/05/2010 »

Λογικά πρέπει να καταθέσεις μια αίτηση στη Δ/νση Διοίκησης του φορέα σου όπου θα ζητάς την αναγνώριση του διδακτορικού σου από την Υπηρεσία σου. Η αίτησή σου αυτή θα διαβιβαστεί στο Υπηρεσιακό συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την αναγνώριση της συνάφειας. Αφού γίνει αυτή η διαδικασία μετά θα πρέπει να κάνεις ενέργειες τόσο για την αλλαγή του βαθμού όσο και για τη λήψη του επιδόματος που δικαιούσαι ως διδάκτορας. ΄

Αυτή συνήθως είναι η διαδικασία και ελπίζω να πέσεις σε ανθρώπους με κατανόηση και υπευθυνότητα....
Καταγράφηκε
RV
ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων
Newbie
*

« Απάντηση #31 στις: 03/05/2010 »

θα ηθελα να ρωτησω κ γω κατι σχετικο με μισθολογικα κλιμακια κ ωριμανση. διοριστηκα το σεπτεμβριο του 2007 σε νοσοκομειο κ τον αυγουστο του 2008 παραιτηθηκα κ ορκιστηκα στο ικα. η υπηρεσια μου θεωρειται συνεχομενη κ μου ειπαν οτι μονο ως προς τη συμπληρωση της δοκιμαστικης διετιας δεν μετραει ο ενας χρονος που εκανα στο νοσοκομειο. μισθολογικο κλιμακιο ποτε αλλαζω κ ποτε παιρνω την ωριμανση? γνωριζεται τι ποσο ειναι? ευχαριστω
Καταγράφηκε
signX
ΠΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #32 στις: 03/05/2010 »

Ευχαριστώ πολύ sep07
Καταγράφηκε
giorgos1
ΔΕ 01 (Δευτεροβ. Εκπ.)
Newbie
*

« Απάντηση #33 στις: 18/05/2010 »

γεια σας, οταν εχεις προυπηρεσια ως ΥΕ σε οτα 1 χρονο, αναγνωριζεται ως ως προυπηρεσια σε ΔΕ1 για το επομενο  οχταμηνο αλλα σε περιφερεια ετσι ωστε να παω στο επομενο κλιμακιο μισθολογικα;
Καταγράφηκε
karadimi
ΤΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #34 στις: 02/06/2010 »

Καλημέρα συνάδελφοι

Είμαι ΤΕ Μηχανικός, υπηρετώ σε Νομαρχία και λόγω του ότι προσλήφθηκα με ΑΣΕΠ σε ΟΤΑ (Νομαρχία) δεν παίρνω κανένα επίδομα από αυτά που παίρνουν οι παλλιοί συνάδελφοι (μεταταχθέντες στον ΟΤΑ, από υπουργεία) πλίν του επιδόματος Νομαρχιών 46€.

Τώρα που θα μεταταχθούμε σε Δημους ή περιφέρειες (ελέω Καλλικράτη), εκεί που θα πάμε θα παίρνουμε τα επιπλέον επιδόματα εκείνων των υπηρεσιών?

Θυμίζω : Δήμος 330€ ως έξοδα κίνησης - Περιφέρεια 550€ μικτά.
Καταγράφηκε
PanagiotaPanagiota
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Newbie
*

« Απάντηση #35 στις: 18/06/2010 »

Γειά σας συνάδελφοι

Είμαι μόνιμη υπάλληλος σε Δήμο κατηγορίας ΔΕ1 Διοικητικού και θέλω να κάνω εσωτερική μετάταξη σε κλάδο ΠΕ1 Διοικητικού- Οικονομικού λόγω απόκτησης πτυχίου. Είμαι στο 7ο Μ.Κ με βαθμό Α. Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος να μου πει αν με την μετάταξή μου σε ανώτερο κλάδο θα παραμείνω στο ίδιο Μ.Κ; Κι ακόμα πως θα υπολογίζονται πλέον οι νέες αποδοχές μου;
Καταγράφηκε
Jota
ΔΕ Βοηθ. Νοσοκόμων
Newbie
*

« Απάντηση #36 στις: 30/06/2010 »

Root  καλημέρα ξέρω ότι είναι άσχετο το θέμα μου με την ενότητα αλλά ίσως να ξέρεις καλύτερα εσύ. διορίστηκα το 2007 σε νοσοκομείο Αθηνών ως ΔΕ βοηθός νοσηλευτη  τον δεκέμβριο κατόπιν έμεινα έγκυος κι έφυγα τον Μάρτιο του 2008 με άδειες αφού πήρα το 9μηνό μου πήγα με απόσπαση σε νοσοκομείο της πάτρας. απο την υπηρεσία μου δεν μου έχουν δώσει ακόμη την μομιμοποίηση μου καθώς δεν έχω 5μήνη πραγματική υπηρεσια εντός 1 έτους ώστε να μου συντάξουν έκθεση αξιολόγησης.Το θέμα είναι οτι τώρα θα πάρω πάλι 9μηνό για το 2ο παιδί μου και θα επιστρέψω σητν Αθήνα μετά απο 3,1/2 χρόνια υπηρεσίας. φέτος τελειώνω τα ΤΕΙ νοσηλευτικής θα μπορώ να κάνω την μετάταξή μου χωρίς να περιμένω να γυρίσω πίσω για να κάνω τους 5 μήνες που απαιτούνται για την έκθεση αξιολόγησης?ΑπορίαΑπορία Σε παρακαλώ απάντησε μου γιατί δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα.......
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: