[/quote]
Oλα καλά και όλα ωραία συμφωνώ απολύτος με αυτά που αναφέρεις......και εγω μαζί σου...αλλά γιατί μόνο υποχρεωτική η συνηπηρέτηση Δ.Υ?

?Αν κάποιος έχει ένα μαγαζί ή μια δουλεια σίγουρη στο ιδιωτικό τομέα η δική του οικογένεια δεν πρέπει να ένωθει?

?Ούτε τα μαγαζί του μπορεί να πάρει και να φύγει.....ούτε να ρισκάρει να αφήσει την δουλεία του για να παει καπου αλλου με αβέβαιο μέλλων.....
Δικαίωμα στην οικογένεια να είναι ενωμένη....αυτό είναι το θέμα ανεξαρτήτως επαγγέλματος του -της συζυγου.......
[/quote]
συμφωνώ κι επαυξάνω..
να θεσπιστούν κριτήρια και για άτομα Αμεα. προς το παρόν μόνο για μεταθέσεις είδα κάτι, στον ΔΚ.. Ποιός θα βοηθήσει κάποιον ανάπηρο ο οποίος είναι μόνος του σε ξένη πόλη χωρίς βοήθεια από κανέναν?χώρια που δε βγαίνει με τίποτε οικονομικά. πολλά τα έξοδα και χωρίς αναπηρίες, πόσο μάλλον με αυτές..
προσωπικά σκέφτομαι πολύ να παραιτηθώ (αν και μόλις πριν 5 μήνες διορίστηκα) γιατί εκτός του ότι δε μου φτάνουν τα χρήματα (ενοίκιο, λογαριασμούς, έξοδα μετακίνησης) θέλω να είμαι μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου, ανεξάρτητα αν δε μας φτάνουν.. αναβάλλαμε το γάμο μας μέχρι να πάρω μετάταξη. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ? μου λέτε? και δεν αστειεύομαι καθόλου. τώρα είμαι 26. σε 5 χρόνια θα είμαι 31. θα μου πείτε μια χαρά θα είσαι. κι όμως για μένα δεν είναι καθόλου καλά.
πως να προωθηθεί ο θεσμός της οικογένειας και της μητρότητας όταν το ίδιο το κράτος που υποτίθεται τα προστατεύει, δεν μας δίνει την ευκαιρία να τεκνοποιήσουμε?
πως να προσαρμοστούμε στα μέτρα της λιτότητας όταν ξοδεύουμε όλο το μισθό μας σε έξοδα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν?
τι πρόνοια έχουν τα άτομα με αναπηρίες την σήμερον ημέραν? η ζωή τους είναι που είναι δύσκολη με την αναπηρία τους, γίνεται δυσκολότερη όταν φεύγει από τον τόπο του για να κρατήσει όση αξιοπρέπεια του έμεινε..
μαζί σου..