metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ  (Αναγνώστηκε 10491 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
maria_-
ΤΕ Νοσηλευτικής
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: 10/03/2010 »

[/quote]
Oλα καλά και όλα ωραία συμφωνώ απολύτος με αυτά που αναφέρεις......και εγω μαζί σου...αλλά γιατί μόνο υποχρεωτική η συνηπηρέτηση Δ.Υ?Απορία?Αν κάποιος έχει ένα μαγαζί ή μια δουλεια σίγουρη στο ιδιωτικό τομέα η δική του οικογένεια δεν πρέπει να ένωθει?Απορία?Ούτε τα μαγαζί του μπορεί να πάρει και να φύγει.....ούτε να ρισκάρει να αφήσει την δουλεία του για να παει καπου αλλου με αβέβαιο μέλλων.....
Δικαίωμα στην οικογένεια να είναι ενωμένη....αυτό είναι το θέμα ανεξαρτήτως επαγγέλματος του -της συζυγου.......

[/quote]

συμφωνώ κι επαυξάνω..

να θεσπιστούν κριτήρια και για άτομα Αμεα. προς το παρόν μόνο για μεταθέσεις είδα κάτι, στον ΔΚ.. Ποιός θα βοηθήσει κάποιον ανάπηρο ο οποίος είναι μόνος του σε ξένη πόλη χωρίς βοήθεια από κανέναν?χώρια που δε βγαίνει με τίποτε οικονομικά. πολλά τα έξοδα και χωρίς αναπηρίες, πόσο μάλλον με αυτές..
προσωπικά σκέφτομαι πολύ να παραιτηθώ (αν και μόλις πριν 5 μήνες διορίστηκα) γιατί εκτός του ότι δε μου φτάνουν τα χρήματα (ενοίκιο, λογαριασμούς, έξοδα μετακίνησης) θέλω να είμαι μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου, ανεξάρτητα αν δε μας φτάνουν.. αναβάλλαμε το γάμο μας μέχρι να πάρω μετάταξη. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ? μου λέτε? και δεν αστειεύομαι καθόλου. τώρα είμαι 26. σε 5 χρόνια θα είμαι 31. θα μου πείτε μια χαρά θα είσαι. κι όμως για μένα δεν είναι καθόλου καλά.

πως να προωθηθεί ο θεσμός της οικογένειας και της μητρότητας όταν το ίδιο το κράτος που υποτίθεται τα προστατεύει, δεν μας δίνει την ευκαιρία να τεκνοποιήσουμε?

πως να προσαρμοστούμε στα μέτρα της λιτότητας όταν ξοδεύουμε όλο το μισθό μας σε έξοδα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν?

τι πρόνοια έχουν τα άτομα με αναπηρίες την σήμερον ημέραν? η ζωή τους είναι που είναι δύσκολη με την αναπηρία τους, γίνεται δυσκολότερη όταν φεύγει από τον τόπο του για να κρατήσει όση αξιοπρέπεια του έμεινε..

μαζί σου..
Καταγράφηκε
grinch
ΤΕ Μαιευτικής
Newbie
*

« Απάντηση #31 στις: 10/03/2010 »

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΟΥ 500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛ. ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ).ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΝΤΑΡΙΤΗ-ΜΑΙΑ.
Καταγράφηκε
Natassa77
ΤΕ Φυσικοθεραπείας
Newbie
*

« Απάντηση #32 στις: 10/03/2010 »

Έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ είμαι μαζί σας και θα βοηθήσω όπως και όσο μπορώ!
Καταγράφηκε
thor
ΠΕ Διοικητικού / Οικονομικού
Jr. Member
**

« Απάντηση #33 στις: 10/03/2010 »

Έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ είμαι μαζί σας και θα βοηθήσω όπως και όσο μπορώ!

Νατάσσα ευχαριστούμε και για τη δική σου συμπαράσταση. Μην ξεχνάτε σας παρακαλώ να μου στέλντε με προσωπικό μήνυμα το email σας για να μπορώ να σας βρίσκω και να επικοινωνούμε! Το να δηλώνετε απλά τη στήριξή σας από εδώ δεν βοηθάει καθώς χρειαζόμαστε υπογραφές!! Ή το ονοματεπώνυμό σας ή τουλάχιστον ένα email σας!!

Γιώργος.
Καταγράφηκε
ΕΛΠΗ
ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
Newbie
*

« Απάντηση #34 στις: 11/03/2010 »

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Μαζί ενωμένοι
Καταγράφηκε
Γιωργος Ιατ
ΤΕ Νοσηλευτικής
Newbie
*

« Απάντηση #35 στις: 11/03/2010 »

καλησπερα σας
ετσι και εγω ταλαιπωρουμε οπως ολοι σας
με τη διαφορα οτι εχω ειμαι στην κρητη
η συζηγος μου ειναι στην αθηνα
και το 2 ετων κοριτσακι μας ειναι με τους παππουδες στο βολο
απλα στα κριτηρια να βαλω και ακομη ενα αυτο της συνηπηρετησης μεταξυ των δημοσιων υπαλληλων γενικα και οχι μονο των σωματων ασφαλειας που ισχυει εως σημερα

φιλικα Γιωργος
Καταγράφηκε
stathiskam
ΔΕ Οδηγών
Newbie
*

« Απάντηση #36 στις: 12/03/2010 »

Μέσα είμαι και εγώ φίλε Γιώργο,είμαι στον Πειραιά και η γυναίκα μου και αυτή δημοσιος υπαλληλος στην Κέρκυρα .
Καταγράφηκε
ΓΙΑΝΝΗΣ 73
ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης
Newbie
*

« Απάντηση #37 στις: 12/03/2010 »

ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL ΚΑΘΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΘΛΥΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Η ΑΚΑΜΨΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ...
Καταγράφηκε
terlex
ΠΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #38 στις: 12/03/2010 »

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Καταγράφηκε
nassa
ΠΕ Μηχανικών
Newbie
*

« Απάντηση #39 στις: 12/03/2010 »

Καλημέρα
Συμφωνώ ότι πρέπει να τεθούν και κοινωνικά κριτήρια στις μετατάξεις
και να επισημάνω το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους υπαλλήλους
των ΟΤΑ και κυρίως των μικρών καποδιστριακών Δήμων μετά τη
δημοσίευση του νέου Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων
N. 3584/07 (ΦΕΚ 143 Α/28-6-2007).
Βάσει λοιπόν του νέου κώδικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι μετατάξεις για τους
υπαλλήλους που έιναι μοναδικοί στον κλάδο τους.
Αυτό σημαίνει ότι υπάλληλοι κυρίως Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γεωπόνοι, κλπ.
(που συνήθως είναι μοναδικοί στους μικρούς Δήμους)
είναι υποχρεωμένοι να μείνουν "ισοβίως" στον Δήμο που εργάζονται
ανεξάρτητα αν προσλήφθηκαν με προηγούμενο νομικό καθεστώς
το οποίο δεν προέβλεπε τέτοιες περιοριστικές διατάξεις.
Το συμπέρασμα είναι ότι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Εγώ αποδέχθηκα ένα διορισμό γνωρίζοντας ότι έχω δικαίωμα να μεταταχθώ
οποιαδήποτε στιγμή και ξαφνικά με ένα νόμο όλα άλλαξαν και μου
απαγορεύουν τη μετάταξη.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι να ευοδωθεί μια κοινή προσπάθεια
για το καλό όλων μας
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: