Αρχική
Forum
Βοήθεια
TinyPortal
Σύνδεση
metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
»
Forum
»
Υπηρεσιακά θέματα
»
Υπηρεσιακή Κατάσταση
»
ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΟΚΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
Διαφήμιση
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Αποστολέας
Θέμα: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΟΚΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ (Αναγνώστηκε 3387 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
manto
Newbie
ΤΕ Επισκεπτών Υγείας
Νοσοκομείο
ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΟΚΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
«
στις:
21/09/2010 »
Είμαι δόκιμη επισκέπτρια υγείας και θέλω να κάνω αμοιβαία μετάθεση.γνωρίζετε αν πρέπει να έχω κάνει το δόκιμο μου?ισχύει το α 67 παρ. 7 και 8 του Ν . 3528/2007 για το παραιατρικό προσωπικό?διαφορετικά ποιος νόμος ισχύει?
Καταγράφηκε
paptz
Full Member
ΔΕ Νοσηλευτικής
Νοσοκομείο
Απ: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΟΚΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
«
Απάντηση #1 στις:
21/09/2010 »
5. Η μετάθεση των υπαλλήλων διενεργείται με απόφαση του αρμόδιου οργάνου διοίκησης μετά από σύμφωνη γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου. 6. Με το έγγραφο, με το οποίο ανακοινώνεται στον υπάλληλο η μετάθεση του, τάσσεται ανάλογα με την απόσταση και τα μέσα συγκοινωνίας, η αναγκαία για τη μετάβαση στη νέα του θέση προθεσμία. Η προθεσμία αυτή δεν μπορεί να υπερβαίνει τον έναν (1) μήνα και για μεταθέσεις προς ή από το εξωτερικό τους δύο (2) μήνες. 7. Οι υπάλληλοι δεν μετατίθενται πριν συμπληρώσουν διετία στην υπηρεσία που τοποθετήθηκαν κατά το διορισμό τους. 8. Κατ'''' εξαίρεση επιτρέπεται, σύμφωνα με τη διαδικασία της παραγράφου 5, μετάθεση πριν από την παρέλευση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος είτε σε περίπτωση αμοιβαίας αίτησης υπαλλήλων είτε για σοβαρούς υπηρεσιακούς ή προσωπικούς λόγους. 9. Η μετά από αίτηση του υπαλλήλου μετάθεση του σε παραμεθόρια περιοχή με σκοπό τη συνυπηρέτηση συζύγων είναι υποχρεωτική. 10. Ειδικές διατάξεις που αφορούν μεταθέσεις εξακολουθούν να ισχύουν.
Οπως καταλαβαινεις καλη μου,πριν τη διετια τιποτα,ακομη και οικογενειακοι λογοι να συντρεχουν,ειναι στην κριση του αρμοδιου οργανου και του υπηρεσιακου συμβουλιου του φορεα σου,ολα εξαρτωνται απο εκει.Δεν ξερω τι γινεται με την συνηπηρετηση πολιτικου προσωπικου.Με συχωρεις,εγω διαβασα λαθος,για ενστολο.
«
Τελευταία τροποποίηση: 21/09/2010 by paptz
»
Καταγράφηκε
manto
Newbie
ΤΕ Επισκεπτών Υγείας
Νοσοκομείο
«
Απάντηση #2 στις:
22/09/2010 »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!
Καταγράφηκε
paptz
Full Member
ΔΕ Νοσηλευτικής
Νοσοκομείο
«
Απάντηση #3 στις:
22/09/2010 »
Να εισαι καλα.Οτι θελεις μπορεις και μονη σου, μεσω google να ψαχνεις,η στο ΥΠΕΣ.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
« προηγούμενο
επόμενο »
metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
»
Forum
»
Υπηρεσιακά θέματα