metataxeis.gr το βήμα των δημοσίων υπαλλήλων
  Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή   *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
30/07/2010

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση Θέσεων
Επιθυμία τόπου μετακίνησης
Σύνθετη αναζήτηση

μέλη
Σύνολο μελών: 9401
Τελευταίο: nikihid

Σελίδες: [1] 2 3 4
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Επιμορφωτικά προγράμματα Ε.Κ.Δ.Δ.Α.  (Αναγνώστηκε 7527 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
root

Administrator
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 06/03/2008 »

Ν.3528/2007 (Υπαλληλικός Κώδικας)
αρ. 47
Παράθεση
1.Η υπηρεσιακή εκπαίδευση είναι δικαίωμα του υπαλλήλου.

3.Η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να μεριμνά για την επιμόρφωση των υπαλλήλων της σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους ανεξάρτητα από την κατηγορία, τον κλάδο, την ειδικότητα και το βαθμό τους.

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) στοχεύει στην επιμόρφωση τόσο των νεοδιοριζόμενων στο δημόσιο τομέα, όσο και των ήδη υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων μέσω ειδικά σχεδιασμένων βραχυχρόνιων προγραμμάτων.

Ειδικότερα, τα προγράμματα επιμόρφωσης του ΙΝ.ΕΠ.  στοχεύουν στην εκ μέρους των δημοσίων υπαλλήλων (όλων των βαθμίδων) κατανόηση της σύγχρονης διοικητικής πραγματικότητας και των νέων απαιτήσεων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δημόσιος τομέας, καθώς και στην προσαρμογή τους στις ανάγκες μιας νέας Δημόσιας Διοίκησης στο περιβάλλον της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Σεμινάρια ΕΚΔΔΑ
« Τελευταία τροποποίηση: 01/10/2008 από root » Καταγράφηκε
ΟλγαΒ
ΤΕ Διοικητικού / Λογιστικού
Newbie
*

« Απάντηση #1 στις: 26/09/2008 »

Χαμόγελο Καλημέρα. Στην δικιά μας περίπτωση παρόλλο που δεν υπάρχει κώλυμα απο την πλευρά της υπηρεσίας μου η Δημοτική Αρχή δεν μας δίνει εύκολα άδεια να παρακολουθήσουμε σεμινάρια.
Καταγράφηκε
stefpuma
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Newbie
*

« Απάντηση #2 στις: 18/10/2008 »

Αν δε σε στείλουν δύο τρείς φορές απανωτά μεσα στον χρόνο και τα σεμινάρια είναι όντως μέσα στα πλαίσια του αντικειμένου εργασίας σου .....θα χαρεί πολύ να το ....μάθει το Υπουργείο Εσωτερικών .....Στο μεταξύ μπές στο site του ΥΠ.ΕΣ. κατέβασε το σημείο που γράφει για την υποχρέωση της Υπηρεσίας να σου παρέχει αυτή την δυνατότητα και τρίψτην στην μούρη του υπεύθυνου....  ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΔΕ διοικ-λογ.).
Καταγράφηκε
Γεωργία
ΔΕ Διοικητικών Γραμ./Διοικητικού Λογιστ.
Jr. Member
**

« Απάντηση #3 στις: 31/10/2008 »

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πως ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των σεμιναρίων?
Σας ενημερώνει η υπηρεσία σας ή προσωπικά ο καθένας σας βλέπει το πρόγραμμα από το internet και αναλόγως δηλώνει συμμετοχή?
Ρωτάω γιατί εμείς ποτέ δεν εχουμε ενημερωθεί για τα προγράμματα και τώρα το βρήκα εντελώς τυχαία.
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #4 στις: 31/10/2008 »

Κανονικά το ΕΚΔΔΑ στέλνει έγγραφα με τα σεμινάρια σε όλες τις υπηρεσίες στην Διέθυνση Προωπικού/Διοικητικού.

Από εκεί και πέρα στην Κοινωνία της Πληροφορίας υπάρχουν και οι φηφιακές ατραποί...

http://www.metataxeis.gr/index.php?page=55
Καταγράφηκε
mimi
ΔΕ Νοσηλευτικής
Newbie
*

« Απάντηση #5 στις: 10/05/2009 »

θέλω κι εγώ να ρωτήσω το εξής. έχω ήδη κλείσει τη διετία  και δεν παρακολούθησα τα αυτά τα σεμινάρια επιμόρφωσης. στο τμήμα μου που ρώτησα μου είπανε οτι δε μπορούν να με στείλουν ακόμη επειδή υπαρχει έλλειψη προσωπικού. τι να κάνω; εμένα με επηρεάζει σε κάτι αυτό; πχ μισθολογικά; να περιμένω πότε θα δεήσουν αυτοί να με στείλουν ή να το διεκδικήσω με άλλον τρόπο;
Καταγράφηκε
root

Administrator
Hero Member

« Απάντηση #6 στις: 10/05/2009 »

Η μόνη επίπτωση είναι ότι δεν παίρνεις τον Γ βαθμό.  Μισθολογικά δεν σε επηρεάζει. Επίσης μονιμοποιείσαι κανονικά.
Καταγράφηκε
Candy
ΠΕ Νοσηλευτικής
Newbie
*

« Απάντηση #7 στις: 28/05/2009 »

Καλησπερα! Ειμαι Νοσηλευτρια ΠΕ και εργαζομαι 3,5 χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο. Εχω μονιμοποιηθει αλλα δεν εχω κανει ακομα τα σεμιναρια που πρεπει να κανουν οι δημοσιοι υπαλληλοι. Απο την υπηρεσια μου παιρνω διαφορες, αντιφατικες απαντησεις με μοναδικο κοινο σημειο οτι υπαρχει σημαντικο κωλλημα. Πως με επηρεαζει υπηρεσιακα το οτι δεν εχω κανει τα σεμιναρια και τι πρεπει να κανω?Που να απευθυνθωγια μια υπευθυνη απαντηση? 
Καταγράφηκε
mimi
ΔΕ Νοσηλευτικής
Newbie
*

« Απάντηση #8 στις: 29/05/2009 »

καλημέρα. θεωρητικά απ'οτι έμαθα μισθολογικά δεν επηρεάζει σε τίποτα. μόνο στην αλλαγή του βαθμού σου. κι εγώ πάντως που ρώτησα μου είπανε οτι θα με ενημερώσουν απο το γραφείο προσωπικού αλλά εξαρτάται και απο το τμήμα για το πότε διευκολυνεται να μου παραχωρήσε την άδεια για τα σεμινάρια. ερισσότερα ρώτα τον root.
Καταγράφηκε
antonis7
ΔΕ Προσωπ. Η/Υ
Full Member

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #9 στις: 09/07/2009 »

Αυτό ου μου την σπάει είναι ότι υπάρχουν φοβερά σεμινάρια και για μας της Πληροφορικής αλλά αναφέρονται σε ΤΕ, ΠΕ . Κρίμα ! ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ........Καταλάβατε......
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2 3 4
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: